Evenimentul Zilei > Monden > Cum și-a salvat Paula Chirilă căsnicia și ce spune acum despre relațiile la distanță
Cum și-a salvat Paula Chirilă căsnicia și ce spune acum despre relațiile la distanță

Cum și-a salvat Paula Chirilă căsnicia și ce spune acum despre relațiile la distanță

Fără ocolișuri, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, a vorbit atât despre viața personală, cât și despre cum a împărțit, pentru câteva ore, platoul de filmări cu fiica ei, Carla

Soarele a revenit pe strada Paulei Chirilă, proaspăta prezentatoare de la „Mireasă pentru fiul meu”, emisiunea Antenei 1. După o perioadă tensionată în cuplu și zvonuri despre divorț la începutul anului, Paula și soțul ei, Marius Aciu, sunt mai uniți ca niciodată. Căsătoriți de 11 ani, cei doi au avut, pentru o perioadă lungă de timp, o relație la distanță. Lucrurile au mers la început bine, dar sfârșitul lui 2015 i-a prins supărați. Paula, care avea multe proiecte în Capitală, se simțea singură, în timp ce soțul său își desfășura activitatea la Cluj. Rațiunea însă și-a spus cuvântul, mai ales că la mijloc s-a aflat și Carla (foto), fetița lor de șapte ani.– EVZ: Ai emoții să fii în direct, mai ales că în emisiuni mai au loc și accidente?

– Paula Chirilă: Mereu am încercat să întorc lucrurile în favoarea mea şi chiar dacă părea că va urma un moment neplăcut, am reuşit să fac din el ceva suportabil… Nu am lăsat niciodată un accident să mă afecteze, ci am făcut haz de necaz. Nici când am căzut, în direct, nu m-am supăraţ, chiar m-a distrat foarte tare momentul.

– Ai luat-o pe Carla cu tine la filmări? Ce a spus despre emisiune?

– Carla a fost în platou, în primele mele zile, însă atât. Nu vreau să aduc prea multe din viaţa mea personală, au ei destule în casă. A fost puţin în vizită, a văzut culisele, a cunoscut mare pare din echipă, i-a plăcut foarte mult, însă pentru ea e serviciul lui mami şi atât.

– Cum te împaci cu soțul tău după ani de relație la distanță? Ai mai sfătui pe cineva să încerce?

– Fiecare are dreptul să încerce ce vrea, nu pot eu să îi sfătuiesc să facă în vreun fel sau altul. Depinde foarte mult de oamenii implicaţi. La mine aşa a fost, nu ne-am dorit, pur şi simplu s-a întâmplat. Lucrurile s-au rezolvat şi cred că dacă e manageriată cum trebuie, o situaţie poate fi controlată.

– Ai ținut multe diete și chiar ai avut rezultate spectaculoase. Care dietă ți s-a părut cea mai eficientă?

– Dieta de care te ţii cu sfinţenie e cea care funcționează! Fiecare om reacționează diferit, respectă sau nu, cu sfinţenie indicaţiile, pentru că ştim foarte bine că fiecare dintre noi mai trișează, încercăm să păcălim, fără să ne dăm seama că ne păcălim chiar pe noi. Sincer, eu întotdeauna am avut fluctuaţii de greutate, dar am învățat să nu disper atunci când se întâmplă să iau câteva kilograme în plus şi nici nu mă încrâncenez să slăbesc, pentru că nu vreau să mă supun singură presiunilor venite din afară. Nu aş mai ţine niciodată dietele cu înfometare, nici nu mai pot, mi se par inutile. Nu faci decât să îţi modifici organismul, care are foarte mult de suferit după asta. Se dă complet peste cap, iar apoi sfârşeşti prin a te îngrășa de două ori mai mult.