Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum se șicanează romii bogați la Timișoara
Cum se șicanează romii bogați la Timișoara

Cum se șicanează romii bogați la Timișoara

Ca să se șicaneze, romii veniți în vacanța la Timișoara își fură unii altora plăcuțele de înmatriculare a bolizilor de lux la volanul cărora au călătorit din vestul Europei. Imagini șocante au fost surprinse, cu mașini de lux care rulează fără numere, pe toate străzile din oralșul de pe Bega. Polițiștii spun că numai în câteva zile au înregistrat zeci de plângeri.

Toată luna august, timișorenii aflați în trafic au surprins numeroase mașini de lux, circulând pe străzile din oraș fără plăcuțe de înmatriculare. Potriovit polițiștilor explicația e în rândul comunității: romii veniți în vacanță la Timișoara își fură unii altora plăcuțele, pentru a se șicana.

Zeci de plângeri au fost înregistrate. “Polițiștii timișeni au permanent în atenție autoturismele care circulă fără a avea montate în locul special prevăzut plăcuțele de înmatriculare, fapta fiind sancționată contravențional cu amendă de la 1305 – 2900 lei conform prevederilor art. 15 alin 2 din OUG 195/2002. Doar în acest week-end, au fost depistați 6 șoferi, 3 dintre aceștia nu aveau plăcuțele de înmatriculare montate în locul special prevăzut fiind sancționați cu amendă, iar 3 dintre aceștia nu le aveau montate deloc, reținându-se altfel și certificatul de înmatriculare”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș pentru Tion.ro.

Sursa foto: Tion.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: