Cum se face presă în trustul Intact, episodul al doilea

Cum se face presă în trustul Intact, episodul al doilea

Dezvăluirile făcute în ediţia de ieri a "Evenimentul zilei" de jurnalistul Stelian Negrea cu privire la practile din trustul Intact Media au avut un larg ecou.

A fost cel mai citit şi cel mai comentat subiect pe ediţia online a ziarului, fiind preluat de alte instituţii media, inclusiv bloguri ca "paginademedia.ro" şi "reportervirtual.ro".

Preşedintele fondator al PC, Dan Vociulescu, s-a arătat deranjat de subiect şi a ameninţat că va cere în instanţă daune de 1.000.000 de euro de la "Evenimentul zilei".

"Există o limită în toate. «Evenimentul zilei» îmi foloseşte tendenţios numele şi imaginea în articolul «Ghid de utilizare a ziaristului în trustul lui Voiculescu », publicat în numărul de miercuri, 4 mai 2011. Am vorbit o singură dată cu ziaristul Stelian Negrea, cu mult timp în urmă, când l-am felicitat pentru un articol. În rest, nu am avut absolut nici un contact, direct sau indirect, cu acest domn. Nu ştiu ce contract avea cu trustul Intact, dar, în mod evident, eu nu sunt parte în acel contract. Folosirea numelui meu în acest articol este o manipulare flagrantă. Analizez posibilitatea de a solicita în justiţie daune de 1 milion de euro de la «Evenimentul zilei»", a declarat Dan Voiculescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ediţia de mâine a "Evenimentului zilei" va conţine noi dezvăluiri făcute de jurnalistul Stelian Negrea, fost angajat al trustului Intact Media.