Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum se bat femeile la DRDP -CNAIR Cluj. Sunt lovite cu palma și sunt date cu capul de uși – VIDEO
Cum se bat femeile la DRDP -CNAIR Cluj. Sunt lovite cu palma și sunt date cu capul de uși – VIDEO

Cum se bat femeile la DRDP -CNAIR Cluj. Sunt lovite cu palma și sunt date cu capul de uși – VIDEO

Directorul de investiții din cadrul Direcției de Drumuri și Poduri Cluj, din subordinea Companiei Naționale de Infrastructură Rutieră, Emil Dodan (foto) a fost pus sub acuzare de polițiștii clujeni, pentru faptul că și-a lovit cu brutalitate o angajată.

În aceste zile, tot mai multe femei reclamă cu sunt victimele violenței domestice, că sunt, la propriu ucise de soții geloși, dar nimeni nu vorbește despre violența asupra femeilor de la locul de muncă.

Poliția municipiului Cluj Napoca a dispus printr-o ordonanță penală, confirmată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, începerea urmăririi penale împotriva lui Emil Dodan, director de investiții la DRDP Cluj, care este cercetat pentru infracțiunea de lovire. Polițiștii au ridicat deja fișa postului directorului Dodan, copie după înregistrările video făcute de camerele de luat vederi și au audiat victima. Infracțiunea de lovire se pedepsește cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă.

Culmea este faptul că Dodan a fost numit director de Investiții, începând cu data de 1 februarie 2018. Tot atunci, dimineața când a venit la serviciu și-a agresat o subalternă, pe care în prealabil a înjurat-o de mamă. Femeia lovit cu palma peste cap și trântită cu capul de ușă, este șefă de serviciu în DRDP Cluj, și se numește Violeta Alexa.

Evenimentul Zilei vă prezintă și înregistrarea video a agresiuni care a intrat în posesia Poliției Cluj Napoca. Polițiștii fac cercetări pentru a afla dacă în ziua respectivă victima ar fi fost agresată de mai multe ori.

Cert este că pe înregistrare se vede faptul cum Violeta Alexa intr-o în curtea instituției, după ce în prealabil și-a validat cartela de prezența. Lângă ea se vede cum intră Emil Dodan care se apucă și o înjură. ”Mi-a zis să îi sug …. M-a înjurat incalificabil. Face asta de mai mulți ani. De când am semnat un referat, în 2012, prin care el a fost dat afară din motive disciplinare. Apoi a venit lângă mine și mi-a tras o palmă sau un pumn peste cap și eu m-am lovit cu capul de ușă. Era să leșin. Așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată”, a declarat pentru EvZ, Violeta Alexa.

Pe filmare se vede cum Emil Dodan se apropie de Violeta Alexa, și face anumite gesturi, cel mai probabil a fost momentul proferării de amenințări. Apoi, la intrarea în clădirea instituției, victima se teme evident de amenințările lui Dodan și grăbește pasul dar este ajunsă din urmă. Când s-a deschis ușa clădirii, Dodan i-a tras, cel mai probabil, o palmă peste cap iar Violeta Alexa se lovește cu capul de ușă. Un alt moment al agresiunii nu se mai vede, deoarece camera de luat vederi este îndreptată spre intrare în clădire.

Și mai regretabil este faptul că alți doi angajați ai DRDP Cluj, care se află în prim plan, primele imagini, aud cum Dodan o înjură ca la ușa cortului pe Violeta Alexa, întorc capul să vadă ce se întâmplă după care, la fel de grăbiți, intră în clădire ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: