Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum să scanezi şi să tipăreşti wireless
Cum să scanezi şi să tipăreşti wireless

Cum să scanezi şi să tipăreşti wireless

Atunci când utilizatorii au descoperit că pot folosi iPad-ul sau alte tablet PC-uri şi pentru alte activităţi în afară de navigarea pe Internet, citirea de e-mail-uri sau verificarea conturilor reţelelor de socializare, a apărut necesitatea de a conecta respectivul dispozitiv la o imprimantă sau multifuncţională. Cu ajutorul noilor aplicaţii Brother, conectarea unui tablet PC la o multifuncţională se face rapid şi uşor, prin intermediul iPrint&Scan şi Apple AirPrint.

Aplicaţiile Brother iPrint & Scan app sunt disponibile gratuit şi sunt dedicate iPad-urilor şi tablet PC-urilor cu Android. Prin intermediul iPrint & Scan şi a unei reţele wireless, cu ajutorul unui tablet utilizatorii pot să realizeze o serie de sarcini folosind multifuncţionalele Brother. Astfel, cu ajutorul Brother iPrint&Scan utilizatorii pot tipări direct din albumul foto, programul de PDF, paginile web şi clipboard-ul tablet-ului. Mai mult, un iPad poate trimite imaginile şi documentele scanate direct către o multifuncţională Brother.
Cu privire la iPad, care este tablet PC-ul dominant de pe piaţă, utilizatorii pot apela şi la tehnologia proprietară Apple, AirPrint. În acest moment opt modele all-on-one Brother deţin integrat AirPrint.
Multifuncţionalele Brother pot fi folosite de asemenea şi cu smartphone-uri. Utilizatorii care deţin un smartphone îl folosesc cel mai frecvent pentru apeluri şi mesaje SMS, aşa cum este şi normal, şi mai puţin pentru a face fotografii, asculta muzică, naviga pe Internet sau verifica conturile reţelelor sociale. Prin folosirea aplicaţiei gratuite iPrint&Scan, un utilizator de smartphone va putea tipări şi scana documente. Versiuni ale aplicaţiei sunt disponibile pentru iPhone / iPad, Android şi Windows Phone 7.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: