Cum să ajungi pe coperta "Playboy" la 11 ani

Cum să ajungi pe coperta "Playboy" la 11 ani

La Festivalul filmului francez a avut loc premiera lungmetrajului "My Little Princess", care analizează relaţia tulbure dintre Irina Ionesco şi fiica acesteia.

Prezentat în premieră internaţională în cadrul secţiunii Semaine de la Critique a festivalului de la Cannes, lungmetrajul "My Little Princess", a cărui distribuţie le include pe Isabelle Huppert şi pe Anamaria Vartolomei, are o geneză cel puţin complicată.

Regizoare este chiar Eva Ionesco, cea care a fost fotografiată de mama sa, Irina Ionesco, în ipostaze erotice de la patru ani, care la 11 ani, apărea deja pe coperta revistei "Playboy" şi care la pubertate juca în filme dubioase de serie B, erotice.

Film cu proces şi examen psihologic

Ne puteți urmări și pe Google News

"Mi-a fost greu să mă adun ca să fac filmul ăsta, mi-a luat mult timp. M-am simţit foarte vinovată la început şi mi-a luat ceva vreme ca să scap de culpabilitatea asta. Dar am vrut să-mi recuperez imaginea, i-am intentat un proces mamei mele şi am căutat, cu ocazia asta, fotografiile ca dovadă. Am găsit foarte multe pe care mi le făcuse când aveam chiar patru ani şi de care nu ştiam. E un proces pe care l-am pierdut, am pierdut şi fotografiile, erotice sau nu, aşa că am decis să fac acest film", mărturisea Eva Ionesco într- un interviu acordat filmreporter.ro.

Regizoarea a dat detalii şi despre cum a selectat-o pe Anamaria Vartolomei pentru a juca rolul ei.

"Am avut opt fetiţe pe ultima sută, înainte de a alege. Opt fetiţe cu părinţii lor, cărora le-am explicat clar: e vorba de o fetiţă a cărei mamă face fotografii şi pe care o iubeşte şi care într-o zi începe s-o dezbrace şi s-o fotografieze goală. La început nu vrea să se lase fotografiată, dar apoi o face. Şi se revoltă, dar mult prea târziu. Reflectaţi la asta. Nu veţi fi dezbrăcate în film, dar e bine să stiţi povestea integral. Timp de trei săptămâni, am făcut improvizaţii, am discutat cu ei înainte de a alege. Şi a rămas Anamaria, care a trecut printr-un examen psihologic făcut de o comisie pentru protecţia copilului, care trebuia să autorizeze filmul", a precizat Eva Ionesco. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/7CqsFpnAGoA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>