Evenimentul Zilei > Monden > Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle de Ziua Femeii şi ce mesaj a transmis. Foto în articol
Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle de Ziua Femeii şi ce mesaj a transmis. Foto în articol

Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle de Ziua Femeii şi ce mesaj a transmis. Foto în articol

Ducesa de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a sărbătorit Ziua Internațională a Femeii cu o apariție surpriză la Robert Clack School din estul Londrei.

Fosta actriță a transmis un mesaj subtil cu hainele pe care a ales să le poarte la acest eveniment chiar de Ziua Femeii. Pentru a-și consolida mesajul feminist, Meghan a purtat un aspect absolut neutru, unde a prezentat modele realizate de femei-designeri dorind să sublinieze că femeile trebuie promovate permanent.

Blazerul  bouclé ME + EM (485 dolari) a fost creat de fondatorul originar din Marea Britanie, Clare Hornby. Pantofii din piele de căprioară Jennifer Chamandi Lorenzo (745 USD) și poseta crem de la Rejina Pyo (386 dolari) au fost de asemenea de la două companii cu sediul în Londra, conduse de femei.

Markle a completat look-ul cu un tricou alb și pantaloni negri. Meghan Markle și soțul prințul Harry sunt la Londra pentru a renunța la sarcinile lor ca membri oficiali superiori ai familiei regale.

Aceștia au participat la Festivalul de muzică Mountbatten de la Royal Albert Hall apoi s-au alăturat reginei, prințului William și Kate Middleton și restului familiei regale la Abadia Westminster de ziua Commonwealth. Pe 1 aprilie, cuplul va deveni oficial unul obișnuit după ce a anunțat planurile Megxit la începutul acestui an.

Meghan Markle s-a potrivit pentru ziua internațională a femeilor într-un blazer bouclé, pompe și geantă, toate realizate de designeri de sex feminin.