Cum puteau evita scandalul sexual agenții Secret Service

Cum puteau evita scandalul sexual agenții Secret Service

Scandalul sexual în care au fost implicați mai mulți agenți ai Secret Service pare să fi izbucnit după ce doi agenţi dintre ei au refuzat să achite tariful complet pentru serviciile prestate de o prostituată din Cartagena, Columbia, unde președintele Barack Obama a participat la summitul Americilor.

Prostituata a insistat să fie plătită pentru serviciile oferite ambilor clienţi, însă agenţii Secret Service au decis să achite doar tariful pentru un singur client, a relatat televiziunea NBC, făcând trimitere la declaraţiile unor anchetatori care se ocupă de investigarea acestui caz. În consecință, între ”clienți” și columbiancă a izbucnit un scandal, iar prostituata a sunat la cea mai apropiată secţie de poliţie. Poliţiştii s-au deplasat rapid la apel şi au început să bată puternic în uşa camerei de hotel unde avusese loc episodul, însă agenţii americani nu au vrut să deschidă. Atunci, forţele de ordine au contactat Ambasada SUA din Columbia.

În timpul summitului Americilor de săptămâna trecută din oraşul columbian Cartagena, oraş de coastă renumit pentru plajele sale şi viaţa de noapte, câţiva agenţi ai Secret Service, care aveau în sarcină să-i asigure securitatea preşedintelui Barack Obama, s-au trezit în centrul unui scandal sexual. Agenţii au decis să organizeze o petrecere în hotelul unde fuseseră cazaţi şi au invitat mai multe prostituate de la un club local de striptease. Unul dintre ei a făcut chiar imprudenţa să-şi arate legitimaţia de serviciu angajaţilor hotelului, ceea ce a amplificat scandalul.

Preşedintele Obama a declarat că va aştepta finalizarea anchetei pentru a trage concluziile corespunzătoare.

Ne puteți urmări și pe Google News