Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum ne fac România de râs. Femeie JEFUITĂ la Paris, în plină stradă, pe stradă de rromi | GALERIE FOTO
Cum ne fac România de râs. Femeie JEFUITĂ la Paris, în plină stradă, pe stradă de rromi | GALERIE FOTO

Cum ne fac România de râs. Femeie JEFUITĂ la Paris, în plină stradă, pe stradă de rromi | GALERIE FOTO

O femeie care îşi scotea bani de la un bancomat din Paris a fost jefuită în plină stradă de două tinere de entine rromă din România. Mai mult, totul s-a întâmplat la o aruncătură de băţ de tribunalul în care, chiar atunci cele două erau judecate pentru furt calificat.

O serie de imagini incredibile, publicate de Daily Mail, care au surprins jaful le arată pe agresoare cum aşteaptă fără să atragă atenţia momentul în care banii sunt daţi de bancomat. În secunda următoarele ele se năpustesc, bruschează victima şi se postează la fanta bancomatului pentru a pune mâna pe bani.

Fără niciun fel de jenă după ce înhaţă prada cele două pleacă comentând, dar nestingherite, pentru că nimeni n-a sărit în ajutorul femeii, deşi în imediata apropiere se afla atât o secţie de poliţie, cât şi tribunalul unde se judeca procesul în care tinerele de entine rromă erau acuzate că fac parte dintr-o reţea de hoţi care opera la Paris.

Hoaţele nici măcar nu s-au ostenit să nu-şi dezvăluie identitatea, chiar dacă locul era era filmat. După ce a fost jefuită, victima a rămas pur şi simplu buimăcită în drum, încercând să sune poliţia, în timp ce ceilalţi trecători treceau nepăsători pe lângă ea.

Ulterior, anchetatorii au descoperit, potrivit publicaţiei britanice, că cele două agresoare se numesc Mariana Gândac, de 25 de ani, şi Sandra Baciu, de 35 de ani. Ambele sunt din România. Daily Mail precizează că procesul lor se află încă pe rol.
 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.