Acum, în noua sa carte intitulată Relentless Pursuit, spune cum a reuşit să-l trimită „sociopatul cu bogății nelimitate” în justiție şi despre relaţia pedofilului cu Trump.

În carte sunt relatate legăturile dintre Epstein şi Trump

Avocatul povesteşte: „În vara anului 2009, am început să căutăm informații de la cei care ar fi fost prieteni apropiați lui Epstein, inclusiv Donald Trump și Bill Clinton, iar eu am emis citații prin care le ceream să ne spună ce știau. Primul dintre prietenii puternici ai lui Epstein care a răspuns într-un mod semnificativ a fost Trump. El a explicat că avea doar relaţii de afaceri cu Epstein de mai mulți ani şi că cei doi au participat la multe  evenimente și petreceri, dar că nu a fost la fel de apropiat cu Epstein, cum ar fi spus media.

I-am reamintit lui Trump că a fost citat într-un articol din revista din New York din 2002 în care afirma: „Îl cunosc pe Jeff de 15 ani. Tipul e grozav. Îi place să fie alături de fete tinere. Se spune chiar că îi plac femeile frumoase la fel de mult ca şi mine, iar multe dintre ele sunt tinere. Fără îndoială, Jeffrey se bucură de viața sa socială”, a declarat Trump atunci.

Trump a recunoscut că l-a văzut întotdeauna pe Epstein în jurul fetelor mai tinere

Nu a vorbit cu Epstein de ani de zile, a spus Trump. Ultima dată când și-a amintit că l-a văzut personal pe Epstein a fost într-o zi când a mers la casa lui Epstein din Palm Beach pentru o întâlnire de afaceri și asta a fost înainte ca problemele legale ale Epstein să apară.

Trump a amintit că a văzut femei tinere care, a explicat Epstein, făceau parte dintr-un program de tip „mentor” în care era implicat.
Trump a recunoscut că este ciudat și apoi mi-a spus: „Omul a fost întotdeauna ciudat. Nu mi-a plăcut niciodată cu adevărat”. L-am revăzut din nou pe Trump în 2015, povesteşte avocatul în cartea sa, când a susținut din nou că relația sa cu Epstein se bazează în primul rând pe afaceri. În următorii câțiva ani, am vorbit cu mai mulți martori care ne-au spus că au fost introduși de Epstein la Trump. Unii îl văzuseră la biroul lui Epstein, alții la una din casele lui Epstein, la petreceri sau evenimente sociale și chiar în avionul său.

Epstein s-a lăudat fetelor tinere din viața lui despre cum l-a salvat pe Trump din faliment și despre cum îi este îndatorat

„Anul trecut, am văzut împreună un videoclip din 1992 cu Epstein și Trump, sugerând că erau prieteni mai apropiați decât mă făcuse să înțeleg… Iar Epstein a fost fericit să-și folosească numele atunci când a încercat să mă preseze să renunț la acțiunea legală. „Nu există nicio modalitate prin care mă vor judeca”, a spus el şi a continuat să ameninţe: „Știți că Trump a fost prietenul meu și procurorul William Barr este apropiatul lui?”.

Acestea fiind spuse, dacă Trump a fost vreodată un prieten mai apropiat decât a lăsat să se vadă nu era pentru mine o reală îngrijorare. Niciuna dintre persoanele intervievate care l-au cunoscut pe Trump prin Epstein nu a afirmat că s-a angajat în vreo activitate sexuală necorespunzătoare și nici nu a spus că Trump era în preajmă când erau prezenți minori”, concluzionează autorul cărţii care va fi lansată peste trei săptămâni.