Cum își pune Coldea banii departe de ochii lumii. Cu cine s-a întâlnit generalul (r) în plină anchetă. Video

Cum își pune Coldea banii departe de ochii lumii. Cu cine s-a întâlnit generalul (r) în plină anchetă. Video

Florian Coldea are o principală grijă în aceste zile și anume cea legată de banii săi. Nu de alta, dar procurorii au luat la puricat toate contractele firmelor sale și sunt pe urma banilor. Așa că și generalul (r) încearcă să mai ferească ce poate din calea anchetatorilor.

Drept urmare s-a văzut cu nimeni alta decât Mirona Filipoiu. Întreaga scenă a fost surprinsă de paparazzi EVZ. Cei doi s-au văzut undeva în zona Nordului, unde au avut loc mai toate întâlnirile generalului.

Banii lui Coldea la mâna procurilor

Dacă până acum Coldea venea relaxat și fără vreo apăsare, lucrurile s-au schimbat de această dată. Fostul angajat al SRI părea preocupat să nu fie surprins de către cineva. Îmbrăcat în negru, cu șapcă în cap, dar și cu barba vizibil crescut, Coldea părea că vrea să nu fie văzut. Ba chiar și atitudinea lui părea ruptă din filmele cu James Bond.

Ne puteți urmări și pe Google News

La câteva minute distanță iese de acolo și Mirona Filipoiu. Aceasta este CEO la firma Romelectro SA, iar banii de la aceasta firmă ar fi fost găsiți în conturile lui Coldea. Potrivit informațiilor din spațiul public, Coldea ar fi fost cel care ar fi ”invitat” anumiți oameni politici să investească în firmele controlate de Mirona Filipoiu. Mai exact așa ar fi obținut aceasta mai multe contracte bănoase cu statul.

Generalul (r) pregătește ultimele aranjamente

Desigur că aceste lucruri vor fi investigate de către procurori care vor arăta cu probe care este adevărul. Cert este că după modul în care Coldea și-a făcut apariția, nu pare să fie tocmai un om liniștit și sigur pe el. Probabil că acum încearcă să mai facă ultimele aranjamente cu privire la banii pe care îi deține înainte ca procurorii să facă traseul lor.

În acest moment Coldea se află sub control judiciar într-un dosar instrumentat de DNA. Acuzațiile care I se aduc lui Coldea și lui Dumitru Dumbravă sunt cele de trafic de influență.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro