Evenimentul Zilei > Politica > Cum își motivează George Simion „vizitele” la ușa politicienilor. „Eu noaptea nu răspund la telefon”
Cum își motivează George Simion „vizitele” la ușa politicienilor. „Eu noaptea nu răspund la telefon”

Cum își motivează George Simion „vizitele” la ușa politicienilor. „Eu noaptea nu răspund la telefon”

George Simion, copreşedintele AUR a fost întrebat în studioul România TV, miercuri seara, despre rolul periplelor sale pe la casele şi familiile unor politicieni. Acțiunile sale au fost comparate cu cele ale foștilor lideri #rezist, care își hărțuiau „dușmanii”.

Zilele trecute, George Simion s-a deplasat în Ocna Mureş, oraşul în care s-a născut Rareş Bogdan, europarlamentar PNL. El a trecut și pe la casa acestuia, unde se află familia sa.

„Rareș Bogdan ne-a transmis că dacă aveți ceva de rezolvat politic trebuie să o faceți cu el, nu cu familia lui, argument care și mie mi se pare foarte normal”, a spus jurnalistul Victor Ciutacu.

„Eu noaptea nu răspund la telefon”

George Simion s-a disculpat, afirmând că l-a sunat pe Rareş Bogdan, însă liberalul i-a dat mesaj la 12 noaptea.

„M-a sunat (…) Mi-a dat mesaj la 12 noaptea: Trebuie să vorbim! Eu noaptea nu răspund la telefon. Să intre aici în direct cu noi, dacă vrea să o rezolvăm”, a afirmat George Simion.

De altfel, liderul AUR a precizat că nu s-a dus la casa părinților lui Rareș Bogdan, ci într-un loc public din oraş, pentru a vorbi cu „oamenii din localitate care sunt supărați pentru că tatăl politicianului liberal a distrus combinatul din Ocna Mureș, iar acum sunt nevoiți să muncească prin străinătate”.

Lista persoanelor publice „vizitate”

„Eu m-am dus să mă întâlnesc cu oamenii, să arăt cine a fost tatăl și de ce locuitorii îl acuză că a distrus fabrica (…) Rareș Bogdan de ce minte, de ce zice că e din Cluj și nu din Ocna Mureș? Să intre aici în direct cu noi… I-a mințit pe oameni că taie pensiile speciale. Nu are curaj să intre în direct cu mine, de aia am fost la el acasă în oraș (…) Mi-a transmis printr-un prieten că o să am probleme cu el. Păi asta sună a amenințare”, a fost replica lui George Simion.

Aflat în „turneu prin țară”, după cum el însuși a declarat în spațiul public, George Simion, a publicat, marți seară, o înregistrare video din Ocna Mureș, „acasă la Rareș Bogdan”, după cum se numește filmul postat pe Facebook. Rareș Bogdan este a treia figură publică „vizitată” de Simion, după ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, la Râșnov), și președintele Klaus Iohannis la Sibiu.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: