Evenimentul Zilei > Monden > Cum i s-a schimbat viața unui câștigător la „Roata Norocului”
Cum i s-a schimbat viața unui câștigător la „Roata Norocului”

Cum i s-a schimbat viața unui câștigător la „Roata Norocului”

Şerban Ariel este unul dintre câştigătorii marelui premiu de la „Roată Norocului” din primele sezoane ale show-ului de la Kanal D, iar maşină pusă în joc a fost câştigată de tânărul din Voluntari.

La patru ani de la fericitul moment, Ariel a povestit ce a făcut cu maşină şi cum a devenit o vedetă locală.

„Nu mă aşteptăm să câştig premiul cel mare. Soţia mea era însărcinată şi cred că fetiţă noastră nenăscută la acea vreme ne-a purtat noroc. Au trecut patru ani de când am câştigat maşina, dar, din păcate, am vândut-o. Banii de pe urmă vânzării m-au ajutat foarte mult pentru că am rămas şomer. Când o conduceam, oamenii din trafic îmi făceau cu mâna, mă opreau şi îmi zâmbeau pentru că maşină era colantata cu mesajul: „Am câştigat această maşină la Roată Norocului”. În zona unde locuiesc sunt o mică vedetă, oamenii m-au etichetat deja”, a povestit Ariel. Bărbatul spune că ASul din mânecă a fost dat de faptul că îi place să dezlege cuvinte încrucişate: „Am venit în platoul emisiunii pregătit; eu dezleg cuvinte încrucişate de multă vreme, aşa că mi-a fost uşor să dau soluţia”.

Sâmbătă, 12 noiembrie, şi duminică, 13 noiembrie, în centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti, între 11.00 – 19.00, cei care vor dori să se înscrie la „Roată Norocului”, sunt aşteptaţi de vedetele lor preferate: Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi.