Pro TV a riscat şi a câştigat. "Pariu cu viaţa", un serial ce reuneşte muzica şi loviturile spectaculoase din telenovele cu un subiect sensibil – problemele adolescenţilor în anii de "criză" – a prins la public şi anunţă că ţine pariul şi în 2012, cu sezonul doi.
"«Pariu cu viaţa» avea toate premisele să fie un succes, iar faptul ca este lider de audienţă încă de la lansare ne confirmă că atât serialul cât şi trupa LaLa Band se transformă într-un fenomen.
Planuri pentru anul viitor
Cei peste 1 milion şi jumătate de telespectatori care ne urmăresc în fiecare luni, cei 2.500 de fani care au venit să ia autografe de la trupa LaLa Band la evenimentul organizat de Pro FM, cei aproape 100.000 de fani de pe paginile de Facebook nu fac decât să ne ambiţioneze, să oferim un sezon 2 din «Pariu cu viaţa» în 2012, care să depăşească orice aşteptări. Acesta este doar începutul!", promite producătorul general Ruxandra Ion.
Actor surpriză în sezonul 2
Serialul a atins un record de 1.739.000 de telespectatori în minutul de aur, la majoratul Ioanei şi al lui Andrei. Cu doar trei episoade înainte de final, situaţia este încurcată: Sara a anunţat că este însărcinată cu copilul lui Andrei.
"Majoritatea elementelor de ficţiune sunt inspirate din viaţa reală. Unele sunt ieşite din comun, aşa cum a fost incendiul de la maternitatea Giuleşti. Altele sunt evenimente din viaţa de zi cu zi, problemele familiei, şcolii şi societăţii româneşti din perioada pe care o trăim", spune producătoarea.
Ea asigură că, în viitor, "apar personaje noi în grupul Lala Band şi actori consacraţi (un personaj care va constitui o surpriză de proporţii, spun zvonurile din trust – n.r.)", dar şi că "discuţiile, concursurile şi comentariile de pe pagina de Facebook constituie o permanentă sursă de inspiraţie".
Nu sunt de neglijat nici "mesajele private de la mame îngrijorate", ce vin pe adresa Ruxandrei Ion.
"Doamnă, dacă veţi reuşi să le schimbaţi scara de valori, să se inspire şi să-şi dorească să facă şi ei ceva bun şi de calitate în viaţă, eu vă voi fi recunoscătoare pentru că mă doare să văd cât de debusolaţi sunt copiii de acum", spune într-un mesaj Adelyna Stancu, un părinte.
Succesul costă
"«Pariu cu viaţa», care este un serial muzical, necesită o investiţie ridicată. În primul sezon am avut şase piese originale şi aproape 40 de coveruri, actori de marcă, high definition, decoruri realizate special, filmări exterioare, efecte speciale, toate ingredientele unui show cu mare valoare de producţie", adaugă Ruxandra Ion.
DISCIPLINĂ
Protagoniştii La La Band sunt atent supravegheaţi
Deşi tinerele vedete fac o mulţime de nebunii în serial, actorii din "Pariu cu viaţa" ştiu ce vor şi sacrifică timpul liber pentru carieră. Atent supravegheaţi de "părinţii" de la MediaPro, viaţa protagoniştilor se împarte între repetiţii, şcoală sau înregistrări.
"Avem copii buni care fac tot ce pot să recupereze orele când lipsesc de la şcoală pentru filmări. Deocamdată au note bune şi ţin pasul cu şcoala. Toţi părinţii care au mai mult decât un copil ştiu că nu există armonie absolută între fraţi. Noi avem 20… Da, au mai apărut orgolii, mici neînţelegeri, nimic îngrijorător deocamdată. Relaţiile dintre ei fac parte dintre preocupările mele permanente. Nu a scăpat nimic de sub control, dar asta necesită multă atenţie şi implicare emoţională", dezvăluie producătorul general Ruxandra Ion cum este viaţa pe platou.
Alina Eremia, Dorian Popa, Sore Mihalache şi Raphael Tudor recunosc că n-au timp de iubiţi, nu au mai ieşit de mult într-un club şi speră că prietenii îi vor înţelege.

PROTAGONIŞTI. Alina Eremia, în rolul Ioanei, şi Dorian Popa, în rolul lui Andrei şi o poveste de dragoste

"Nu avem timp de relaţii"
"Programul este unul foarte încărcat şi nu ne permite să avem timp şi pentru o relaţie, mai ales că ne îndreptăm toată atenţia către acest proiect", spune Alina, iar partenerul ei, Dorian Popa, o completează: "Nu am o iubită, deoarece consider că nu am timpul necesar pentru a avea o relaţie".

Nici Sore nu se gândeşte la complicaţii sentimentale, pentru că "tot timpul meu e dedicat meseriei", iar Raphael recunoaşte că nu are timp de relaţii şi că "prietenii au trecut pe planul doi".
SACRIFICII
Cariera, pusă pe primul loc
La întrebarea comună pusă de EVZ: "Pentru o carieră strălucită, la ce aţi renunţa?" răspunsurile au fost asemănătoare.

Alina: Faptul că nu mai am timp liber, nu îl consider o renunţare. Pur şi simplu am pus pe primul loc cariera. Şi îmi dedic tot timpul pentru a avea rezultate cât mai bune.

Dorian
: Am renunţat deja la multe (ore de somn, antrenamente, ieşiri cu prietenii) şi aş mai renunţa, întrucât iubesc ceea ce fac. Însă încerc să existe un echilibru între muncă şi viaţa privată.

Sore: La timpul liber.

Raphael: Păi deja am renunţat la câteva lucruri: ieşiri, timp liber. Deci cred că la orice. Tinerii pregătesc de pe acum Sărbătorile de Iarnă. Trupa lucrează în studioul de înregistrări al lui Ionuţ Radu pentru a scoate de Crăciun, împreună cu MediaPro Music, primul său album.
Citiţi şi:

  • "Pariu cu viaţa", isterie pe Facebook
  • 20.000 de fani pe Facebook pentru „Pariu cu viaţa”
  • Protagonistul serialului "Pariu cu viaţa" se întoarce la şcoală
  • Evenimente ce-au devenit temă pentru "Pariu cu viaţa"