Evenimentul Zilei > Politica > CUM au PROTESTAT parlamentarii la depunerea JURĂMÂNTULUI lui Liviu Dragnea
CUM au PROTESTAT parlamentarii la depunerea JURĂMÂNTULUI lui Liviu Dragnea

CUM au PROTESTAT parlamentarii la depunerea JURĂMÂNTULUI lui Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a depus, astăzi, jurământul în calitate de deputat nou ales, la ora 13.00, informează stiripesurse.ro. El a venit la tribuna Camerei Deputaţilor imediat după consultările de la Palatul Cotroceni.

În timp ce Dragnea rostea jurământul cu mâna pe Biblie, cei 30 de deputaţi ai Uniunii Salvaţi România i-au arătat liderului PSD "cartonaşul roşu". De fapt, era regulamentul Camerei Deputaţilor, care, în opinia deputaţilor USR, nu ar fi permis validarea mandatului de deputat al preşedintelui PSD.

"Deputatii USR arata cartonasul rosu in timpul juramantului depus de Liviu Dragnea. Este coperta Regulamentului care prevede invalidarea mandatelor persoanelor condamnate pentru fraude electorale", a scris deputatul Cristian Ghinea pe Facebook, alături de o imagine cu aleşii USR.

Comisia de validare a mandatelor a validat mandatul lui Liviu Dragnea, iar decizia a fost supusă la vot în plenul Camerei Deputaţilor. Deputaţii USR au fost singurii care au votat împotriva raportului de validare.