Evenimentul Zilei > Politica > CUM au ajuns Nicușor Dan și Clotilde Armand să-și strice RELAȚIA de PRIETENIE
CUM au ajuns Nicușor Dan și Clotilde Armand să-și strice RELAȚIA de PRIETENIE

CUM au ajuns Nicușor Dan și Clotilde Armand să-și strice RELAȚIA de PRIETENIE

Liderul USR, Nicușor Dan, a spus, într-un interviu la Adevărul Live, că nu mai are o relație de prietenie cu colega sa de partid, Clotilde Armand, ci doar una "civilizată" de colaborare profesională.

Despre situaţia lui Clotilde Armand în interiorul formațiunii, în contextul criticilor tot mai numeroase care îi sunt aduse cât și sesizarea privind inactivitatea în Consiliul Local al Sectorului 1, liderul USR a spus că situaţia va fi analizată, dar că nu trebuie acordată o prea mare importanţă sesizării primite.

"A fost o simplă sesizare de la cineva de la Sectorul 1, cum sunt multe în orice partid. Nu este însă ceva extraordinar. Orice sesizare este lămurită de către organul competent, dar nu trebuie să-i dăm o importanţă pentru mare acestei sesizări", a spus Dan pentru Adevărul Live.

USR și PNL pe drumuri separate

Întrebat despre o posibilă alianță cu liberalii, un lucru dorit de liderul PNL, Raluca Turcan, Nicușor Dan a răspuns că este exclusă o astfel de variantă. 

"Sunt dezbateri în spaţiul public despre unificarea dreptei, chiar despre o fuziune USR-PNL, iar în această privinţă opinia în USR este unanimă: PNL şi USR să meargă fiecare pe drumul lui", a explicat liderul USR.

USR  în discuții de tatonare cu Cioloș

Nicușor Dan a confirmat că este în discuții cu fostul premier Dacian Cioloș pentru a găsi soluția optimă pentru o colaborare.

"Încercăm să ne dăm seama care este şi viziunea lui Dacian Cioloş despre aceste scenarii despre viitor. Dacă este pentru consolidarea USR, prin asta însemnând o extindere organică, cu grijă pentru selecţia membrilor, chiar cu riscul ca Uniunea să nu crească suficient de repede, sau o creştere rapidă pentru câştigarea alegerilor din 2019 şi 2020, cu tot ceea ce poate presupune aceasta, unificarea dreptei, să luăm primari. Acestea sunt opţiunile şi cred că avem nevoie de o clarificare. Discuţiile noastre cu Dacian Cioloş vor continua şi vă vom ţine la curent cu rezultatul lor", a spus Nicușor Dan.

Citește și: Cu ce vrea Nicușor Dan să-l CONVINGĂ pe Cioloș să se înscrie în USR

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: