Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată satul SOVIETIC în care PARCAREA publică era împânzită de SUBMARINE NUCLEARE | GALERIE FOTO
Cum arată satul SOVIETIC în care PARCAREA publică era împânzită de SUBMARINE NUCLEARE | GALERIE FOTO

Cum arată satul SOVIETIC în care PARCAREA publică era împânzită de SUBMARINE NUCLEARE | GALERIE FOTO

Prăbuşirea URSS nu a însemnat doar căderea unui sistem politic şi apariţia unor state noi, ci şi migraţia populaţiei din anumite regiuni în altele mai prospere şi mai aproape de civilizaţie.

 O RUŞINE MILITARĂ. Cum arată, în INTERIOR, unul dintre cele două SUBMARINE ale Ucrainei | FOTO ŞI VIDEO 

Foarte multe localităţi din fosta URSS au fost abandonate şi au rămas pustii, devenind un adevărat deliciu pentru pasionaţii de aventură şi fotografie.

O astfel de localitate este Finvan. Se afla pe coasta estică a Rusiei şi a fost creat ca una devărat vârf de lance, cu menirea de a întâmpina potenţialii inamici din est, în cazul unui amplu conflict militar, şi de a le întârzia înaintarea către punctele importante ale Uniunii Sovietice, conform English Russia.

Pentru a crea o diversiune, în apropiere există un golf similar şi cu nume identic, pentru ca inamicii să confunde cele două ţinte şi să atace obiective militare inexistente.


 Gest ŞOCANT făcut de o asistentă SATANISTĂ. Până şi poliţiştii s-au ORIPILAT. Ce fotografie a realizat la muncă | FOTOÎn portul din Finvan era ancorată o întreagă flotă de submarine Diesel şi nucleare, astfel încât cheiul oraşului arăta ca o adevărată parcare publică marină.

Iniţial, Finvan era un orăşel destul de mare, cu băcănii, măcelării, magazine, depozite şi chiar o şcoală, deşi singurul contact al locuitorilor cu lumea exterioară erau soldaţii proveniţi din toate colţurile URSS şi navele comerciale care aduceau mărfuri o dată pe săptămână.

După prăbuşirea URSS, Finvan a ajuns o ruină. Submarinele au fost retrase până la mijlocul anilor '90, navele comerciale ancorau din ce în ce mai rar, iar locuitorii au plecat către regiuni mai prietenoase.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum arată orăşelul Finvan, care este, în prezent, părăsit în totalitate.


 Cei mai mari lideri ai lumii, într-o ipostază care NU LE FACE CINSTE. Nimeni nu i-a mai văzut aşa! | GALERIE FOTOInformaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: