Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată PORTAVIONUL pe care SUA îl aruncă la GUNOI şi pe care RUŞII ar cheltui o avere | GALERIE FOTO
Cum arată PORTAVIONUL pe care SUA îl aruncă la GUNOI şi pe care RUŞII ar cheltui o avere | GALERIE FOTO

Cum arată PORTAVIONUL pe care SUA îl aruncă la GUNOI şi pe care RUŞII ar cheltui o avere | GALERIE FOTO

SUA deţin 12 dintre cele 20 de portavioane care există în lume şi îşi permit să scoată din uz astfel de nave care costă miliarde de dolari.

  AVIONUL care a DISTRUS toate legile fizicii. Ce aparat LEGENDAR au avut AMERICANII şi şi-ar fi dorit să deţină RUŞII | GALERIE FOTO 

Portavionul USS Ranger se îndreaptă spre Brownsville, Texas, unde va fi dezmembrat la începutul acestui an.

USS Ranger (CV-61) a intrat în folosinţa marinei americane în septembrie 1956 şi este unui dintre cele patru portavioane din clasa Forrestal deţinute de SUA. Nava a fost folosită până în 1993, iar în 2004 a fost radiat din Registrul Naval.

USS Ranger (CV-61) nu a fost folosit doar în scopuri militare, ci a apărut şi în filme precum „Star Trek IV”, „Flight of the Intruder” şi „Top Gun”.


  ROMÂNIA vs. restul lumii. Cum se CAMUFLEZĂ soldaţii ROMÂNI în comparaţie cu MILITARII din cadrul altor armate | FOTO 

Cu toate acestea, nici o companie sau organizaţie nu a oferit fonduri sau planuri concrete pentru transformarea portavionului în muzeu şi nici o ţară nu a avut fondurile necesare pentru a-l achiziţiona.

Din această cauză, o organizaţie a iniţiat o petiţie online pentru ca celebrul portavion să nu fie dezmembrat.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum arată portavionul pe care SUA îl aruncă la gunoi.


  Cum arată ELICOPTERUL SOVIETIC amfibiu despre care NIMENI NU ŞTIE NIMIC | GALERIE FOTOInformaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.