Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată FEMEIA care a făcut sex cu peste 1.000 de bărbați,. Are 24 de ani și este căsătorită
Cum arată FEMEIA care a făcut sex cu peste 1.000 de bărbați,. Are 24 de ani și este căsătorită

Cum arată FEMEIA care a făcut sex cu peste 1.000 de bărbați,. Are 24 de ani și este căsătorită

Cine credea vreodata că o tânără de doar 24 de ani și-a trăit viața la potențial maxim? Femeia a povesteste despre viața ei tumultoasă, dar și despre relația pe care a avut-o cu peste 1.000 de bărbați.

O tânăr de 24 de ani, din America, ce părea să să aibă o viaţă de vis a rămas fără familie şi pe drumuri după ce şi-a dezvăluit secretul murdar.

Mercedes a fost căsătorită șase ani cu Andrew, fost soldat în armata SUA, şi împreună au doi copii. Din exterior, viaţă lor de familie părea perfectă, mai ales după ce s-au mutat într-o casă nouă. Însă totul s-a terminat abrupt când adevărul a ieşit la lumină, relatează Daily Mirror.

Mercedes şi-a spus întreagă poveste într-o emisiune TV: "Am trăit în minciună toată viaţă mea. Dacă te uiţi pe Facebook-ul meu o să zici că vezi visul american împlinit. Adevărul este că de la 14 ani am lucrat că escortă", a spus Mercedes.

Femeia a dezvăluit că săptămânal se culca cu zeci de bărbaţi şi câştiga aproximativ 6.000 de dolari, iar până în prezent, femeia aproximează că s-a culcat cu peste 1.000 de bărbaţi până s-a măritat, dar ea a continuat să facă acest lucru şi după ce s-a căsătorit şi a făcut copii.

Bărbatul a suspectat ceva şi a făcut un test de paternitate, fiind şocat să constate că cel de-al doilea copil nu era al lui.

Când a aflat tot adevărul despre "soţia lui perfectă", Andrew a "aruncat-o" în stradă şi i-a interzis să păstreze legătură cu cei doi copii. După un timp, a revenit la sentimente mai bune şi este dispus să o lase să fie mama pentru cei doi copii, însă nu vor mai formă o familie niciodată, potrivit stirileprotv.ro.