Evenimentul Zilei > Monden > Cum arată cele mai interesante cupluri de la Hollywood
Cum arată cele mai interesante cupluri de la Hollywood

Cum arată cele mai interesante cupluri de la Hollywood

Mereu este înduioșător să vedem cupluri celebre îndrăgostite. Iar aceste cupluri de vedete inspiră, demonstrând faptul că iubirea nu are bariere. Așadar, am compilat o listă fierbinte a celor mai adorabile cupluri LGBT de la Hollywood.

Unele dintre celebritățile din această listă ne-au surprins cu adevărat, dar toate ne arată că iubirea este iubire și că nimic nu poate sta în calea ei.

Ricky Martin și Jwan Yosef . Fanii au auzit pentru prima dată despre dragostea lui Ricky Martin pentru pictorul siriano-suedez, Jean Yosef, în emisiunea „Ellen DeGeneres”. De curând, cei doi s-au logodit. Nu-i așa că formează un cuplu potrivit?

Jodie Foster și Alexandra Hedison. Regizorul și actrița Jodie Foster este o legendă. Această absolventă de Yale este căsătorită cu Alexandra Hedison. Hedison este, de asemenea, actriță și regizor. În orice caz, acesta este tot ce se știe despre ele, doarece sunt foarte secretoase în a da detalii despre relația lor.

George Takei și Brad Altman. La ani distanță, oamenii îl văd în continuare pe George Takei ca „Hikaru Sulu” de la Star Trek. El și partenerul său Brad Altman și-au făcut relația publică încă din 2005. Destul de șocant, deja se întâlneau de 18 ani la acea vreme. Apoi, în 2008, cei doi și-au legat jurămintele.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.