Cum arată ASASINUL lui Boris Nemțov. RUSIA oferă o recompensă de 50.000$

Cum arată ASASINUL lui Boris Nemțov. RUSIA oferă o recompensă de 50.000$

Comitetul Rus de Investigații a anunțat că oferă o recompensă de aproximativ 50.000 de dolari celor care oferă informații esențiale despre ucigașul opozantului Boris Nemțov. De asemenea, anchetatorii au stabilit un portret robot al asasinului, pe baza descrierilor oferite de cei doi martori cheie, relatează Sputnik International.

Potrivit informațiilor furnizate de martori, poliția caută un bărbat, tuns scurt, de aproximativ 1,70 - 1,75 metri înălțime. În momentul asasinatului, suspectul era îmbrăcat cu blugi albaștri și un pulover maro.

"Unitățile operaționale care oferă suport echipei de investigații criminale sunt pregătite să plătească o recompensă de 3 milioane de ruble  (aproximativ 50.000 de dolari) pentru informații care să ajute ancheta în cazul asasinatului lui Boris Nemțov", se arată în comunicatul transmis de Comitetul Rus de Investigații astăzi.

Potrivit sursei citate, anchetatorii au în vizor mai multe scenarii privind motivul uciderii opozantului rus, unele dintre ele având legătură cu evenimentele din Ucraina, atentatele teroriste de la sediul Charlie Hebdo, din Paris, și afacerile derulate de Boris Nemțov.

Ne puteți urmări și pe Google News