Cum aduci energia pozitiva in sufragerie

Cum aduci energia pozitiva in sufragerie

Arta Feng-Shui te poate ajuta sa-ti amenajezi sufrageria astfel incat sa ai un spatiu confortabil, care sa-ti dea si o stare de spirit echilibrata.

Inteleptii chinezi spun ca focul stimuleaza fluxurile de energie pozitiva, astfel incat o buna solutie ar fi sa ai un semineu in sufragerie. Iata alte cateva recomandari Feng-Shui.

> Nu aglomera camera cu mobila si evita dezordinea. Acestea ar putea favoriza oprirea sau disiparea haotica a fluxului de energie. O sufragerie aerisita permite fluxului de energie sa aiba un curs liber si circular;

> Daca sufrageria ta e mica, foloseste o oglinda pentru a da impresia de luminozitate si spatiu;

Ne puteți urmări și pe Google News

> In spatiile goale pune sculpturi, obiecte ornamentale si plante proaspete, deoarece acestea aduc noroc si pace sufleteasca si absorb energia negativa.

> Asaza canapeaua cat mai departe de usa si ferestre, dar atunci cand stai asezat sa ai in raza vizuala zona de intrare in camera. Acest lucru confera un sentiment de siguranta.

> Scaunele sau fotoliile trebuie asezate in forma de cerc sau octogon. In plus, numarul lor trebuie sa fie par.

> Foloseste culori, lumini si imagini care sa creeze armonie, prosperitate si fericire. Toate acestea vor transforma sufrageria intr-un loc cald, confortabil si primitor. Sunt recomandate imagini ale pestilor care inoata (simbolizeaza longevitatea), peisajele ce ilustreaza un rasarit de soare si munti sau cascade (reprezinta speranta). Nu folosi tonuri inchise sau prea intense si nici tablouri cu figuri geometrice, deoarece acestea redirectioneaza fluxurile energiei pozitive.