Cum a vorbit Carmen Tănase cu Joe Cocker la telefon

Cum a vorbit Carmen Tănase cu Joe Cocker la telefon

Invitată sâmbătă pentru a prezentat emisiunea "StarList", actriţa, ce a fost pentru două ore "cel mai tare DJ de pe planetă", a povestit la Music FM în ce împrejurări l-a cunoscut pe Joe Cocker

"Ce o să vă spun eu acum o să va pară invenţie dar pe cuvântul meu că nu e. Eu cu Joe Cocker am o relaţie specială deoarece am vorbit cu el la telefon. Jur că aşa este. Am un prieten care este regizor, american, de fapt locuieşte în Canada şi este prieten cu Joe Cocker. Şi auzind că eu sunt fan a pus mâna pe telefon, eu lucram cu el pe atunci şi l-a sunat. Am vorbit, la început am crezut că e miştocăreală, dar pe urmă am ascultat şi când i-am auzit vocea era clar că el e şi am reuşit şi eu sa bâigui trei cuvinte în sensul că sunt onorată... în fine, chestii din astea penibile pe care el le aude în fiecare secundă", a povestit îndrăgita actriţă, sâmbătă, la Music FM.

Carmen Tănase s-a dovedit a fi un DJ inspirat pentru postul de radio care a invitat-o sâmbătă, de la 16.00 să prezinte emisiunea "StarList". 

Aflată pentru prima dată în faţa microfonului la radio, Carmen Tănase s-a simţit în largul ei în faţa ascultătorilor Music FM. "M-am simţit cel mai tare DJ de pe planetă. Mi-a plăcut la nebunie, e foarte tare să fii singur cu microfonul şi să spui ce îţi trece prin cap. Poate mă reprofilez într-o zi", a declarat Carmen Tănase despre experienţa de la Music FM.

Ne puteți urmări și pe Google News

Printre preferinţele ei, în prima oră a emisiunii, s-au numărat Chris Isaak - "Wicked game", Eric Clapton "Tears in heaven" dar şi Michael Bolton "Can I touch you there", şi a povestit o întâmplare cauzată de această piesă. "Într-o zi, ascultând această piesă la căşti ieşeam de la metrou, am căzut şi mi-am julit genunchii", a povestit Carmen.

Cea de-a doua oră a emisiunii a conţinut mai multe piese rock, ceea ce a fost mai pe gustul vedetei. Interpreta personajului Mara din serialul "Pariu cu viaţa" ce va debuta în curând la ProTV a fost trupa Aerosmith cu piesa "Crazy". "Să vă spun cinstit preferatul meu este Gary Moore, dar cum nu îl avem astăzi voi trece la locul 2 - Ozzy Osbourne - "Mama I'm coming home". Am fost la concert, m-au stropit cu spumă am fost foarte fericită", a adaugat actriţa".

Carmen şi-a încheiat job-ul spunându-le ascultătorilor că îşi doreşte să mai revină.