Tara, cântăreața care a lansat recent un single cu fostul producător al Alexandrei Stan, s-a distrat cât a fost vara de lungă. După ce ne-a zâmbit de pe coperta Playboy și ne-a anunțat că se lasă cu explozii, Tara a colindat România în lung și în lat.

Nu ne dăm seama de un lucru, e posibil ca cea mai sexy cântăreață din vara lui 2014 să plece singură în vacanță?

Întâmplător ne-am întâlnit cu simpatica blondă în Mamaia, în urmă cu 2 săptămâni. Se plimba pe faleză cu Freddy, la braț, exact ca doi adolescenți în vacanță. Am ieșit și la un cocktail, ne-am distrat, iar la masă cei doi s-au ciondănit continuu pe câteva poze. Tara nu se simțea prea bine, din cauza dietelor drastice, cel mai probabil. Cu toate astea seara trebuia să continue, așa că au fugit într-un club de fițe din Mamaia Nord.

Până aici nicio problemă. Acceptăm că e o prietenie sau începutul unei relații cu Freddy. La puțin timp, cântăreața a publicat pe facebook o serie de poze din vacanță alături de Faydee, cel care a spart topurile românești cu hit-urile ,,Can’t let go” și ,,Laugh till you cry”. Cei doi par foarte apropiați în poze, dar nimic concret nici de această dată. Colaborare, prietenie sau iubire?

P.S.: Dragă Tara, noi știm că ești simpatică, dar dacă nu iei o decizie mai repede referitor la ce se întâmplă vara asta pe plan sentimental, te rugăm să ne iei pe noi în vacanță, poate te convingem mai bine. A mai rămas puțin din vară!!