Evenimentul Zilei > International > Cum a devenit actorul Paul Newman mare specialist în sosuri
Cum a devenit actorul Paul Newman mare specialist în sosuri

Cum a devenit actorul Paul Newman mare specialist în sosuri

Pentru cei mai mulți dintre noi, Paul Newman este doar marele actor pasionat de automobile care a câștigat opt premii Oscar. Dar el a avut și o mare pasiune secretă.

În urmă cu mai mulți ani, jurnalista Valérie Leboucq a fost cea care  i-a descoperit celebrului actor altă pasiune foarte rar întâlnită la Hollywood: Newman a fost și un veritabil specialist în ceea ce privește sosurile.

Cum de s-a ajuns aici? La un moment dat, a relatat-o chiar celebrul actor. ,,Povestea asta a început ca o glumă, care până la urmă a scăpat de sub control.

Într-o ocazie anume, nu am avut ce să le pun în farfurie unor prieteni care veniseră în vizită. În disperare de cauză, le-am preparat rapid un sos ,,vinaigrette”. Spre marea mea mirare, invitaților le-a plăcut foarte mult.”

Pus în fața succesului de care s-a bucurat sosul lui, actorul a hotărât să lanseze ,,Newman’s own”,  o mică firmă cu acest specific. În scurt timp, afacerea a devenit deosebit de profitabilă astfel încât, chiar și acum, la 11 ani de la moartea actorului, produsele lui se vând cu mare succes.