Evenimentul Zilei > Monden > Cum a convins-o Marica pe Ana Muntean să-şi înşele soţul? N-avea cum să nu se afle
Cum a convins-o Marica pe Ana Muntean să-şi înşele soţul? N-avea cum să nu se afle

Cum a convins-o Marica pe Ana Muntean să-şi înşele soţul? N-avea cum să nu se afle

Amorul fierbinte dintre Ciprian Marica și Ana Muntean a explodat în presa tabloidă din România, astfel că tot felul de amănunte au început să iasă la suprafaţă.

Fostul internaţional a fost surprins de soţul înşelat pe holul unui hotel din Cluj, iar imaginile au făcut ocolul României.

Când a ieşit din cameră, Marica avea doar un prosop pe el, dar altceva a atras atenţia, conform cancan.ro. „La fel de bine putem spune că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, în clipul video al amantlâcului, Marica se ține mândru de… bijuteria din pantaloni!

Pardon, de sub prosop. Fostul internațional român nu a fost la prima abatere de acest gen, căci în septembrie 2010, atunci când juca la Stuttgart, a ajuns în Bild cu o astfel de ipostază. (Ținându-se de „bărbăție”, n.r.).

La momentul respectiv, Marica declara mândru că nu a făcut altceva decât să-l imite pe Michael Jackson.

Mai mult, prin vestiarele echipelor pentru care a jucat a umblat vorba, de-a lungul timpului, că Marica este extrem de dotat, motiv pentru care colegii l-ar fi invidiat de fiecare dată pentru acest lucru, dar și pentru cuceririle care i-au trecut prin dormitor”, notează sursa citată.

Conform presei taboide, Marica nu este la prima victimă în rândul femeilor frumoase şi cunoscute în România. El şi-ar fi înşelat şi alte iubite de-a lungul timpului, iar unele explicaţii pentru acest comportament ar putea fi că este un bărbat potent financiar, dar şi…

Mai este şi cunoscut de pe vremea când juca fotbal la cel mai înalt nivel, aşa că succesul său în rândul femeilor poate fi uşor de înţeles. La fel şi faptul că nu este tocmai ceea ce cheamă un bărbat fidel…

Amintim că marţi, 5 mai, Marica a reacţionat pentru prima dată cu privire la episodul fierbinte consumat în hotelul din Cluj.

Fostul internaţional român a dezvăluit pe Facebook că a greşit şi îşi doreşte ca presa să nu mai implice persoanele apropiate lui în acest scandal.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: