Cum a căzut Crin Antonescu într-un show păcătos

Cum a căzut Crin Antonescu într-un show păcătos

De la "analize" politice elaborate în compania lui Gâdea, Badea și Ciutacu, președintele PNL Crin Antonescu a fost, ieri seară, pe post de animator în emisiunea "Un șhow păcătos" de la Antena 1, unde s-a dezbătut pe toate fețele posteriorul lui Emil Boc.

Fostul premier Emil Boc a apărut într-o filmare cu camera ascunsă, dezbrăcat, în vestiar la finalul unei ședințe de fitness la o sală de sport.

Crin Antonescu a fost solicitat și a acceptat să analizeze, cot la cot cu Dan Capatos, Daniela Crudu și Mădălina Pamfile, eleva Playboy a lui Radu Mazăre, subiectul imaginilor cu Emil Boc dezbrăcat. Inițial Antonescu i-a luat apărarea lui Emil Boc. "Omul nu are nici o vina. Nu este nimic indecent si nimic compromitator. Omul se schimba".. Apoi s-a lăsat luat de valul comentariilor și incitat de modartor s-a lansat în speculații despre cine ar fi putut face înregistrarea.

Intrebat cine ar fi putut sa evite vigilenta SPP-ului si sa il filmeze intr-o asemenea ipostaza pe fostul premier, Crin Antonescu a spus cu umor: "Cred ca un pedelist l-a filmat, astia nu sunt de incredere nici intre ei". CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Înregistrarea cu Emil Boc dezbrăcat în vestiarul sălii de sport a fost refuzată de Cancan