Mohamed Azman a cunoscut pe Internet o domnişoară din Galaţi, în urmă cu mai bine de doi ani. Au vorbit, s-au plăcut, iar bărbatul a dorit să o ia de soție. Iniţial, el a vrut să o aducă pe româncă în Asia, așa că i-a trimis bani pentru biletul de avion, 2.000 de dolari. Văzând însă că gălăţeanca nu vine la el, Mohamed a venit în România. La aeroport nu l-a aşteptat nimeni, așa că s-a dus singur la Galaţi pentru a o întâlni pe domnişoara cu care vorbise doi ani pe Internet.
„Am fost la ea acasă, însă acolo era doar bunica ei. Săraca părea foarte înfometată, aşa că am încercat pe cât posibil să o ajut. Îmi pare rău că domnişoara nu mai vrea să-mi răspundă la telefon, dar până la urmă asta este. Cred totuşi că aş ierta-o, chiar dacă nu a vrut să ne vedem până acum”, le-a declarat Mohamed jurnaliștilor de la viata-libera.ro.
Decepția în dragoste s-a dovedit însă fructoasă pentru afaceri. „În Singapore, eu lucrez în IT. În Bucureşti m-am întâlnit într-un restaurant musulman cu un cetăţean turc. I-am explicat ce am păţit şi mi-a dat o idee excelentă. Astfel, am creat un site, pentru ca alţii să fie feriţi de asemenea experienţe”, a explicat Mohamed. Site-ul se cheamă loveforever.ro, iar acum se află încă în perioada de teste.
„Vreau ca toţi cei care se află în căutarea unui partener să ştie exact la ce să se aştepte de la cel aflat pe partea cealaltă a ecranului. Conceptul nu este nou, sper însă să îl pot implementa cu succes aici”, e încrezător Mohamed.