Cum a ajuns Claudiu Bleonț după gratii. Cele mai mari controverse din viața artistului

Cum a ajuns Claudiu Bleonț după gratii. Cele mai mari controverse din viața artistului Sursa foto: Arhiva EVZ

Claudiu Bleonț a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, dar faptul că a ajuns după gratii a scăpat opiniei publice. Acest lucru s-ar fi întâmplat când actorul era în armată. Acesta a făcut stagiul militar la Plenița la Dolj.

Încă din acea perioadă părea să nu se conformeze regulilor. Drept urmare, într-una din zile a ieșit fără bilet de voie din unitate pentru a cumpăra cadouri de Paște. Pentru acest lucru a primit nu mai puțin de 10 zile de detenție în cadrul unității. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de către actor în acdrul unei emisiuni televizate. Pe de altă parte, Claudiu Bleonț a fost în atenția opiniei publice din toată țara, când în 2011 a făcut un gest total neașteptat. În cadrul unei conferințe de presă, acesta și-a dat pantalonii jos spre deliciul fotografilor de la eveniment. Actorul și-a arătat atunci bărbația, iar gestul a fost catalogat de public cel puțin execentric.

Claudiu Bleonț și obsesia pentru Nadine

Dar una dintre cele mai controversate situații în care a fost implicat a fost scandalul legat de hărțuirea sexuală asupra lui Nadine. Aceasta l-a acuzat în 2012 că ar fi venit la ușa ei și ar fi insistat prin toate metodele să intre. ”Nu am agresat-o pe Nadine. Doamne, nici nu aș putea! Cum s-o agresez? Nu cred. Nu vreau, nu pot. Sincer, mi-a plăcut și pot să spun că îmi place Nadine și, sincer, dacă s-ar fi petrecut, ieșind din situația de tată și de căsătorit în momentul ăsta și o lucrez ca o situație imaginară posibilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

”N-am cum s-o agresez pe Nadine”

Dacă eu aș putea face amor cu Nadine, aș spune da, dacă și ea vrea. Dacă ea nu vrea, nu. Deci nu există și n-am cum s-o agresez pe Nadine. O pot invita. Dacă ea spune ‘M-a agresat individul.

Vai, te-ai dat la mine!’, bă, doar m-am uitat la tine. Nu mă refer la cazul cu ea. Am bătut la ușă, da, dar ea n-a deschis și eu am plecat. Altele au deschis. Probleme ceva?!”, a declarat actorul.