Evenimentul Zilei > Actualitate > Culisele abandonului de la „Vocea României”
Culisele abandonului de la „Vocea României”

Culisele abandonului de la „Vocea României”

Smiley are singurul trio din concurs, după ce Lavinia Vâlcan a abandonat competiţia. EVZ a aflat ce s-a întâmplat de fapt în concursul de la Pro TV.

Deşi Smiley nu a trecut peste supărarea provocată de abandonul concurentei din echipa sa, soluţia găsită a arătat că lucrurile nu stau chiar aşa de rău.
"Am considerat că aş putea să transform partea asta dificilă într-o situaţie favorabilă pentru mine şi pentru show şi aşa a luat naştere singurul trio din competiţie: trei super băieţi care fac un moment absolut special, lucru care nu s-ar fi putut întâmpla altfel", a spus cântăreţul.
"Nu e o atitudine de învingător"
Antrenorul se va prezenta astăzi, de la 20.15, cu singurul trio din concurs în cea de-a doua ediţie a "Confruntărilor" din show-ul "Vocea României" de la ProTV. Situaţia inedită a debutat în urmă cu o săptămână, când Lavinia Vâlcan, o concurentă din echipa lui Smiley, a renunţat la concurs motivând: "Am văzut emisiunea şi mi-am dat seama că există favoriţi".
"Am încercat să o convingem să rămână, iar ea ne-a spus ca până la urmă va continua concursul. Când să începem filmarea, am aflat că ea nici măcar nu plecase din Timişoara, aşa că a trebuit să venim repede cu o soluţie", a dezvăluit producătoarea Mona Segall. Aşa s-a născut trio-ul din care va fi eliminat un singur concurent. Pentru mulţi, soluţia ar fi fost revenirea asupra primei faze a "audiţiilor pe nevăzute".
"Până în ultimul moment noi am ştiut că Lavinia va face parte din acest concurs. Preselecţiile se încheiaseră, iar noi începusem filmarea pentru cea de-a doua etapă a show-ului", a explicat producătoarea.
Smiley n-o iartă însă pe Lavinia: "Mi se pare o atitudine nepotrivită în primul rând pentru un om care îşi doreşte o carieră în acest domeniu. În al doilea rând, a privat pe cineva de privilegiul de a face parte din concurs, iar în al treilea rând a fost o dovadă de neseriozitate faţă de mine şi de ceilalţi concurenţi. După acest episod consider însă că aşa a trebuit să fie, dar pot să vă spun că aceasta nu este o atitudine de învingător".
Citiţi şi:

  • VOCEA ROMÂNIEI. Duetul care l-a făcut pe Horia Brenciu să plângă: "E cea mai grea zi a vieţii mele"
  • Un reporter la "Vocea României"
  • "Vocea României": etapa "Adio, dar rămân cu tine"

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: