Evenimentul Zilei > Actualitate > Cu ce soluţie de avarie vine conducerea Academiei de Poliţie pentru candidaţii care pică la probele sportive
Cu ce soluţie de avarie vine conducerea Academiei de Poliţie pentru candidaţii care pică la probele sportive

Cu ce soluţie de avarie vine conducerea Academiei de Poliţie pentru candidaţii care pică la probele sportive

Candidaţii la Academia de Poliţie care pică probele sportive se pot înscrie la examenul de admitere în cadrul Facultăţii de Arhivistică.

Candidaţii la Academia de Poliţie care au trecut de examenul psihologic şi de vizita medicală, dar care cad la probele sportive, mai au o soluţie- înscrierea la Facultatea de Arhivistică, din cadrul aceleiaşi universităţi.
Pentru aceasta, trebuie să-şi retragă dosarul de la facultatea de poliţie la care s-au înscris şi să-l depună la Arhivistică până la data de 27 iulie, ora 15.00. Candidaţii respinşi la sport vor plăti o nouă taxă de înscriere, însă nu vor mai susţine testul psihologic, programat în data de 26 iulie.
Deşi nu atât de mare ca în alţi ani, concurenţa la Poliţie se menţine ridicată: 11 fete pe loc şi 5 candidaţi pe loc la băieţi. Probele sportive sunt programate până la sfârşitul săptămânii, iar examenele scrise vor avea loc săptămâna viitoare. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: