Evenimentul Zilei > International > Cu ce se mai ocupă Trump printre treburile importante de la Casa Albă? Haideţi să vedem!
Cu ce se mai ocupă Trump printre treburile importante de la Casa Albă? Haideţi să vedem!

Cu ce se mai ocupă Trump printre treburile importante de la Casa Albă? Haideţi să vedem!

Ar zice lumea că este extrem de ocupat, cu o agendă încărcată, presupunând că n-ar avea timp de nimic, şi totuşi mai aruncă câte o privire pe conturile personale de socializare, mai dă un like, un block, ca orice om obişnuit. Mai nou, preşedintele Donald Trump l-a blocat pe Stephen King pe Twitter. Scriitorul, regele romanelor horror, un critic acerb al preşedintelui îi răspunde ironic: "m-aş putea sinucide!".

Stephen King ✔ @StephenKing

"Trump has blocked me from reading his tweets. I may have to kill myself"

Scriitorul l-a criticat cu regularitate pe Twitter pe Donald Trump – un pasionat al reţelelor de newtwork, în practică mijlocul său de informare preferat. În februarie, autorul atâtor bestselleruri, scrisese că Trump ''distruge'' relaţiile dintre Statele Unite şi Australia.

Cu altă ocazie l-a caracterizat pe miliardarul devenit şeful Casei Albe ''un idiot impulsiv şi supărăcios''. În decembrie, tot pe Twitter, şi-a manifestat dezaprobarea pentru faptul că Hillary Clinton câştigase detaşat alegerile populare, cu mai mult de două milioane de voturi, dar  Donald devenea totuşi preşedinte.

Săptămâna trecută avocaţii a doi utilizatori ai reţelei de socializare, trimiseseră la Casa Albă o sesizare formală pentru a cere deblocarea clienţilor lor, cărora le fusese interzis accesul pe profilul @real DonaldTrump.  În acel caz, administraţia a refuzat să comenteze diferendumul în faţa  presei.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: