Evenimentul Zilei > Actualitate > Cu ce se îmbracă Prinţul Charles
Cu ce se îmbracă Prinţul Charles

Cu ce se îmbracă Prinţul Charles

Revista GQ l-a declarat, nu demult, pe Prinţul de Wales unul dintre cei mai eleganţi bărbaţi ai planetei.

Charles avea să comenteze, cu modestie şi cu ironie statutul său de “fashion icon”.

La un moment dat, Prinţului Charles al Marii Britanii i-a revenit misiunea de a inaugura prima ediţie a “Men’s Fashion Week”, la Londra. Cu acest prilej, şi-a arătat surprinderea pentru atenţia din ultima vreme acordată stilului său vestimentar.

Un ceas oprit

“Găsesc că este foarte dificil, doamnelor şi domnilor, să trăiesc cu mine însumi după ce am descoperit că cineva a sugerat că aş putea fi chiar şi fashion icon”, a declarat Prinţul de Wales publicului aflat la Palatul St. James. Acesta a mai adăugat că se aseamănă mai degrabă cu un "ceas oprit”.

Prinţul Charles îmbracă, de obicei, ţinute realizate la comandă: costume de la Anderson & Sheppard, cămăşi Turnball & Asser, pălării Lock şi pantofi de la Lobb. “Fac tot ce pot pentru a îmbrăca tot ce este realizat mai bun în Marea Britanie”.

Prinţul susţine că îşi menţine stilul clasic inclusiv datorită experienţei celor de la Savile Row, “care au făcut ce au putut mai bine pentru a se descurca cu măsurile mele imposibile”. Prinţul a fost clasat pe locul 50 în GQ “Best-dressed Men List” 2012, fiind apreciat pentru felul în care “a dovedit că unii bărbaţi evoluează în vestimentaţie odată cu vârsta”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: