Evenimentul Zilei > Monden > CTP și-a identificat noua „victimă”. Tânărul Selly, distrus de jurnalist
CTP și-a identificat noua „victimă”. Tânărul Selly, distrus de jurnalist

CTP și-a identificat noua „victimă”. Tânărul Selly, distrus de jurnalist

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe unul dintre cei mai la modă vloggeri din România. Nu ar fi un exemplu bun pentru tânăra generație, are „niște probleme interioare” etc. Totul a pornit de la o postare a tânărului, în care se laudă că și-a cumpărat o mașină cu 70.000 de euro.

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar!… Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o”, a spus CTP, vineri seara, în emisiunea „Cap limpede” de la Digi24.

Cristian Tudor Popescu a recunoscut că el este de modă veche. ”Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Postarea vloggerului poate fi urmărită aici.

Jurnalistul a adus în discuție și faptul că președintele PSD Arad, Dorel Căprar, cercetat de procurori pentru 17 infracțiuni, în dosarul șpăgilor care au legătură cu DRDP Dimișoara și Vama Nădlac 2, a mers la audierile de la DNA îmbrăcat într-o haină de1.500 de euro: ”După părerea mea, un om care dă 1.500 de euro, pe o geacă nu a muncit cu sudoarea frunții, cinstit, banii aceia”.