Evenimentul Zilei > Actualitate > CTP, despre numărătoarea lui Şova: „A numărat şi victimele Holocaustului”
CTP, despre numărătoarea lui Şova: „A numărat şi victimele Holocaustului”

CTP, despre numărătoarea lui Şova: „A numărat şi victimele Holocaustului”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat anunţul făcut de Dan Şova de la PSD, care spunea, imediat după prezentarea primelor sondaje de opinii de aseară, că referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu a fost validat.

"Mai exersează. Dânsul a numărat şi victimele Holocaustului şi în urma acestei numărători a fost trimis de domnul Ponta să mai studieze pe la muzeul Holocaustului de la Washington. Îşi face datoria domnul Şova faţă de partid, faţă de cauză. Are mult sânge rece, pentru spectacole de soiul ăsta trebuie să ai multă stăpânânire de sine", a declarat Cristian Tudor Popescu la ştirile ProTV.

La începutul acestui an, Dan Şova a declarat că în România nu a fost Holocaust. Mai multe organizaţii au protestat faţă de această declaraţie, iar pentru a diminua scandalul, Victor Ponta l-a trimis în Statele Unite, la Washington, pentru a vizita Muzeul Holocaustului.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.