Evenimentul Zilei > Monden > Cruduța s-a făcut de râs la Asia Express. A ascuns 150 de euro în șosete
Cruduța s-a făcut de râs la Asia Express. A ascuns 150 de euro în șosete

Cruduța s-a făcut de râs la Asia Express. A ascuns 150 de euro în șosete

Daniela Crudu, concurent la Asia Express, la o ediție anterioară, a fost cea care a ascuns suma de 150 de euro în timpul competiției ,deși regula de bază a concurului este participarea la cursă fără bani și telefon mobil.

Fosta asistentă a trișat și a reușit să păcălească o echipă întreagă de oameni în timpul jocului care a avut loc în Asia. Ea a ascuns 150 de euro și abia acum a fost dată în vileag de un alt coleg de competiție, scrie cancan.ro.

În Asia Express regulile sunt foarte stricte. Concurenții care se încumetă să plece în cursele dificile din Asia trebuie să trăiască fără bani și fără telefon mobil pe tot parcursul celor aproape două luni de adrenalină continuă. Din acest motiv, mulți dintre competitori s-au văzut nevoiți să-și croiască propriul drum către supraviețuire.

Pentru mulți, asta a însemnat și trișarea. În timpul emisiunii de luni seară de la XNS, Dorian Popa, unul dintre concurenții sezonului 1 Asia Express, a mărturisit că Daniela Crudu a fost cea care a comis o neregulă fundamentală a concursului. Sexoasa bruneta a ascuns în șosete suma de 150 de euro, bani pe care i-a pierdut destul de repede în timpul alergăturii din Vietnam.

”Cine putea să aibă 150 de euro în Asia Express și să îi piardă în cursă?”, a spus Dorian înainte să-i divulge identitatea brunetei.

De asemenea, Liviu Vârciu a adăugat spunând că nu este singura sumă ascunsă de fosta asistentă TV. Daniela ar fi ascuns și 50 de dolari într-un pachet de gume. Fapt de care s-a dat singură de gol în fața unei persoane, când i-a cerut o gumă și i-a înmânat întregul pachet, scoțând banii în fața camerei de luat vederi.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: