Evenimentul Zilei > Actualitate > Cruda realitate: idolul copiilor şi adulţilor din lumea întreagă e un dezechilibrat! | VIDEO
Cruda realitate: idolul copiilor şi adulţilor din lumea întreagă e un dezechilibrat! | VIDEO

Cruda realitate: idolul copiilor şi adulţilor din lumea întreagă e un dezechilibrat! | VIDEO

Gafe, abuz de alcool şi probleme cu fanii - lista necazurilor în care se implică un celebru actor este din ce în ce mai încărcată, relatează La Repubblica.

De la succesul răsunator de care s-a bucurat în seria "Piraţii din Caraibe", Johnny Depp pare să fi pierdut traiectoria rectilinie de gentleman şi familist perfect, aflându-se azi în cadere liberă, după cum subliniază cotidianul italian.
Gesturi obscene
După anii tumultoşi ai primei tinereţi, Depp reuşise să găsească un echilibru, îmbunătăţindu-şi mult imaginea publică, demonstrând că e un tată model, afectuos şi atent, care a pus familia pe primul loc în existenţa sa, lucru care i s-a demonstrat de un real folos şi în carieră. În ultima perioada însă, presa vorbeşte despre faptul că, de fapt, comportamentul său a revenit "la dezechilibrul apelor tulburi de odinioară, alunecând pe o pantă periculoasă, care-i rezervă doar neplăceri pe toate planurile".
"Să fie de vină divorţul de Vanessa Paradis?", se întreabă şi tabloidele britanice. Johnny a fost surprins de curând la ieşirea dintr-un club, într-o stare nu tocmai bună: s-a dezechilibrat din cauza excesului de alcool, şi a căzut pe trotuar, chiar în faţa pararazzilor. Unul dintre bodyguarzi l-a ajutat să se ridice şi a reuşit să-l ducă la maşină. Ajuns pe bancheta din spate, actorul le-a transmit un mesaj curioşilor care îl strigau insistent. Nu un mesaj verbal, ci prin intermediul…gesturilor.
Cel mai dorit oaspete
Presa de scandal consideră că "este o crudă realitate: idolul copiilor şi adulţilor din lumea întreagă e un dezechilibrat!", şi face referire la un stânjenitor interviu acordat de Johnny revistei Vanity Fair, în care a comparat "serviciile" fotografice pe care le realiza cu un viol! "Capriciile şi episoadele degradante din pricina consumului exagerat de alcool îl fac să piardă tot mai mult din popularitate", spun criticii actorului. "Piratul" Depp mai are însă o şansă să se îndrepte, deoarece o bună parte din imaginea sa buna s-a păstrat: un sondaj realizat de Sky British, a relevat că actorul ar fi cel mai dorit oaspete pentru prânzul de Craciun!
<iframe width="630" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/9eVoXf9BypU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="630" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/iONza6zDIQE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: