Evenimentul Zilei > Politica > Crsitian Popescu piedone, atac DUR la adresa lui Liviu DRAGNEA: Țăranului nu îi mai plac bombonicile, vrea savarine proaspete! Vă Cer Demisia, domnule Dragnea!
Crsitian Popescu piedone, atac DUR la adresa lui Liviu DRAGNEA: Țăranului nu îi mai plac bombonicile, vrea savarine proaspete! Vă Cer Demisia, domnule Dragnea!

Crsitian Popescu piedone, atac DUR la adresa lui Liviu DRAGNEA: Țăranului nu îi mai plac bombonicile, vrea savarine proaspete! Vă Cer Demisia, domnule Dragnea!

Fostul edil al Sectorului 4 lansează un atac la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea cu privire la ultimele decizii ale acestuia după condamnarea în dosarul fraudării referendumului din 2012.

Imi voi aminti. Voi sa judecati

Țăranului nu îi mai plac bombonicile, vrea savarine proaspete cu multă frișcă, iar în lipsă de linguriță să vadă și adversarul lui politic bărbăția, după mustățile lui și el, el exemplu de moralitate?

Un condamnat, un divorțat, îndrăznește să rostească cuvântul integritate, eu spun în continuare că nu are nicio vină, dar respectăm sau nu în România hotărîrile judecătorești. Așa că ia coasa și mai bate-o puțin, că nu mai taie bine și dă o brazdă la tine în partid, că ai destui interlopi și bărbați-fete mari cu himenul cusut, pe post de candidați la primării.

Ce ați făcut astăzi domnule președinte Dragnea cu excluderea domnului Zgonea mă face să înțeleg și ce se întîmplă cu mine un om simplu fără condamnări, fără trimiteri în judecată (momentan), dar încă un om liber. Credeți că partidul în care am crescut și am slujit doctrina social-democrată vă va ierta vreodată?

Eu mă supun majorității publice. Din păcate pentru dumneavoastră, susținători si simpatizanți, va supuneți doar castei de partid care vrea doar să isi protejeze interesele ei. Exemplu stă în susținerea necondiționată a candidatului PSD la Sectorul 4, și permiteți-mi să nu îi rostesc numele, pentru că l-am uitat deja, dar la fel ca și mulți alți candidați ai PSD din România, creați după chipul și asemănarea dumneavoastră, un penal care acuzați prin interpuși posibili viitori penali, vă cer eu care încă mă bucur de prezumția de nevinovăție și susținut de o mare parte a oamenilor pe care dumneavoastră trebuia să îi reprezentați, acei sociali-democrați pe care astăzi i-ați uitat pentru așa zisele interese de partid, vă cer astăzi public demisia și tot de astăzi vă anunț că îmi voi aduce aminte public de cei 24 de ani petrecuți în administrația publică și în foaierele partidelor așa zise social-liberale.

Scuze doamnelor dumneavoastră din partid și doamnei candidat PSD la Primăria București. Le simpatizez și le respect.

PS. Si, ca sa vorbim între doi țărani, un moldovean si un teleormănean, parafrazez din versurile Baladei Miorița: Că l-apus de soare vor vor sa mi-l omoare pe cel moldovean, ca are votanți mai mulți si oameni mai bărbați si prieteni învătați, si Dragnea tu sa nu îmi pui fluierași de soc de la tine… nu cinta cu foc, ci să mi pui fluierași de fag, dintre noi doi, pe mine oameni mă vor cânta cu drag.

Vă Cer Demisia, domnule Dragnea!, a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook