Evenimentul Zilei > Monden > Femeia care și-a ținut 10 ani iubitul în pod. Povestea stranie a unei crime
Femeia care și-a ținut 10 ani iubitul în pod. Povestea stranie a unei crime

Femeia care și-a ținut 10 ani iubitul în pod. Povestea stranie a unei crime

Povestea stranie a femeii care și-a ținut iubitul ascuns în pod timp de 10 ani a început prin anii ’20, în Statele Unite. Detaliile întâmplării depășesc imaginația oricui.

Walburga ‘Dolly’ Oesterreich era o gospodină de vreo treizeci de ani, căsătorită cu proprietarul unei fabrici de sorturi din Milwaukee. Fred Oesterreich a avut succes și a lucrat ore întregi. Dar, Dolly avea nevoi, iar Fred era fie prea ocupat, fie prea beat pentru a răspunde la ele. Aceasta este povestea femeii care și-a ținut iubitul în pod timp de un deceniu.

Totul a început în toamna anului 1913, când Dolly a constatat că nu-i mai mergea mașina de cusut. L-a sunat pe Fred pentru a-și dezamăgi frustrarea și el a promis că va trimite un reparator. Tânărul care a apărut pentru a-l repara era Otto Sanhuber, în vârstă de 17 ani. Adolescentul lucra la fabrică pentru Fred, astfel că Dolly nu a fost mirată când acesta a apărut la ușă. Când a sosit Otto, a fost întâlnit de ademenitoarea Dolly, purtând doar un halat și ciorapi. A început astfel o aventură bizară care avea să dureze un deceniu.

Povestea stranie a femeii care și-a ținut iubitul în pod

La început, Dolly și Otto și-au consumat relația în modul obișnuit, cel secret. Își dădeau întâlnire în hoteluri pentru a-și continua relația intimă. După un timp, întâlnirea în afara casei a devenit împovărătoare, iar cei doi au început să-și consume iubirea în patul lui Oesterreich. În curând, însă, vecinii au început să întrebe despre bărbatul care stătuse prin preajmă. Dolly le-a spus că este „fratele ei vitreg vagabond”.

Citiți articolul integral, semnat de Eliza Gavrilescu, în Rețete și vedete.