Irinel Columbeanu îşi deschidea porţile de la Izvorani şi sufletul de etern burlac. Nu vrea "găini bătrâne", ci "puicuţe", că ciorbă îi face oricum tanti Geta. Sau Gina. Aşa cum suntem obişnuiţi cu emisiunile despre nimic, Iri ar fi trebuit să vorbească despre vreo femeie. N-a făcut-o.
În lipsă de materie primă, merge şi Moni. Că n-a venit s-o ia pe fii-sa, că i-a închis telefonul, că el se simte ca-n puşcărie şi alte redundanţe. Intervenţia s-a încheiat repede, iniţial cu japca din cauza unui server picat, iar apoi cu acelaşi semn al întrebării în susul ecranului. Deci, nimic.
Apoi, a apărut o iubită, soţie sau amantă a lui Tavi Colen, care a prins gustul scandalurilor plătite. Ea ar fi fost înşelată, deşi pârâta nu a comentat. Se poartă.
Uneori, emisiunile mondene îmi lasă impresia că aduc din ce în ce mai puţine subiecte, şi-aşa inutile. N-am scăpat bine de profu’ de religie, că a apărut mincinoasa lui Velea, apoi amantlâcul lui Tavi. Iri nu se pune la socoteală, iar Sensuala ar fi fost de apreciat, dacă măcar accepta să trăiască în sihăstrie.
Poate, într-un vis frumos, ar relansa cineva şi la noi o emisiune gen "Saturday Night Live", pe logica cu care a dat de pământ cu audienţele, în urmă cu ceva ani, Floriiiiin Căăăălinescu. Măcar aşa mai râdem la o glumă, şi nu de vreun invitat.