CRONICA MONDENĂ: Divele s-au potolit dar nu sunt lăsate în pace

CRONICA MONDENĂ: Divele s-au potolit dar nu sunt lăsate în pace

Aşa cum era normal Divele s-au potolit. Au produs cât pentru un an şi au întinerit puţin. Până la urmă, amândouă au ajuns celebre pentru că s-au născut frumoase şi au muncit mult.

Au "în spate" mii de emisiuni de televiziune cu audienţe ameţitoare, au scris fiecare atâtea cărţi pe care şi să le citeşti este o muncă. S-au măritat de mai multe ori, adică au făcut eforturi să aibe o familie. Măcar şi de câte ori au fost machiate şi demachiate, este o trudă, un chin.

O mare parte dintre români le iubesc şi se bucură dacă le văd chiar certându-se. De ce nu le-ar lăsa în pace, chiar nu pricep. Ştiu că paparazzi sunt răzbunători şi tot scormonesc, dar şi ei au fost jigniţi. Ştiu că în redacţia unor tabloide este agitaţie pentru că jurnaliştii s-au simţit ofensaţi în bloc. Poate au şi ei dreptate. Dar Tribunul? Cum poate un preşedinte de partid, un om care vrea să şi influenţeze configuraţia politică actuală, să se amestece între singurele Dive, pe care le avem şi noi? Şi de ce, pentru că de rezolvat nu rezolvă nimic? Mai mult agită apele. Dar Mircea Badea? Un om atât de obiectiv, care ne explică în fiecare seară. el singur, fără aer condiţionat, fără mouse, ce se întâmplă în jurul nostru? Cum poate el să treacă decisiv şi jignitor , pentru cealaltă, de partea uneia dintre Dive? Doar pentru că este prietenă cu Mihai Gâdea? Mai ales că "victima" nu am observat să se amestece în politică?

Ce-i drept o armată de oameni care-şi dau cu părerea despre orice la orice talk-show nu au abordat subiectul. De fapt se şi apropie ziua de 1 octombrie, când intră în vigoare Noul Cod Civil care ne va proteja mai mult decât până în prezent dreptul la propria imagine. Şi ne vom plictisi de moarte!

Ne puteți urmări și pe Google News