Croaziera pe Dunare, in capitala Ungariei

Croaziera pe Dunare, in capitala Ungariei

Sute de locuitori din vestul tarii au dorit sa intampine intrarea in 2008 in capitala Ungariei.

„Am vrut altceva, in acest an, asa ca am ales Budapesta pentru ca este aproape de Arad si nu au fost costuri mari de transport. Am stat trei zile la Hotel Marriott, de cinci stele, cu petrecerea de Revelion pe vapor. Biletul pentru doua persoane ne-a costat 500 de euro”, a declarat unul dintre cei care au facut anul nou in tara vecina.

Un sejur complet, cu petrecerea de Revelion inclusa, a costat, in functie de locul si hotelul ales, intre 200 si 500 de euro pentru doua persoane. Meniul a fost compus din bucate alese, specifice bucatariei maghiare, iar ca bauturi romanii au primit cunoscutul vin de Tokay, rachiu din pere sau Unicum.

Din programul celor trei zile au facut parte vizite in cele mai importante locuri din Budapesta, printre care Basilica Sfantul Stefan, Marea Sinagoga sau cladirea parlamentului. Printre atractiile din Budapesta se afla plimbarile cu vaporul care trece pe sub podurile luminate din capitala Ungariei. Desigur, mallul Western City Center ramane printre preferintele romanilor.

Ne puteți urmări și pe Google News