Evenimentul ZileiActualitateCRITICI VEHEMENTE: „El nu are nicio atribuţie. Merge, se bagă peste toată lumea. N-are nicio pregătire pe juridic”

CRITICI VEHEMENTE: „El nu are nicio atribuţie. Merge, se bagă peste toată lumea. N-are nicio pregătire pe juridic”

CRITICI VEHEMENTE: „El nu are nicio atribuţie. Merge, se bagă peste toată lumea. N-are nicio pregătire pe juridic”
Ioan Mărginean, președintele echipei Gaz Metan Mediaș, l-a ciritcat dur pe Viorel Duru, președintele Comisiei de Licențiere din cadrul Federației Române de Fotbal.

Depuncată cu 3 puncte de FRF, Gaz Metan Mediaș a avut câștig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Ardelenii au scăpat astfel de sancțiune, iar președintele Ioan Mureșan consideră că Viorel Duru, președintele Comisiei de Licențiere, este cel vinovat pentru toată tevatura creată.

„Singurul vinovat este Viorel Duru, a inventat acest caz. Eu l-am bubuit de trei ori până acum. Pregătire nu are, dar are o răutate ieşită din comun, persiflează conducătorii. Trebuia schimbat de mult. S-a schimbat iarbă din faţă Federaţiei, s-au schimbat copacii din curte, s-au schimbat toate, dar Viorel Duru a rămas tot în Federaţie. El nu are nicio atribuţie. Merge, se bagă peste toată lumea. Eu lupt să nu mai păţească şi alţii ce am păţit noi. Sunt oameni, sunt martori, sper că lumea să-şi dezlege limba şi să spună ce se spune întâmplă prin Comisii. Omul asta nu are nicio pregătire pe juridic", a spus Mărginean la Dolce Sport.