Evenimentul Zilei > Actualitate > A murit Cristina Țopescu! Primele detalii din anchetă, de la vârful MAI
A murit Cristina Țopescu! Primele detalii din anchetă, de la vârful MAI

A murit Cristina Țopescu! Primele detalii din anchetă, de la vârful MAI

Decesul Cristinei Țopescu a stârnit o mulțime de reacții, printre cei care au oferit declarații la scurt timp după moartea jurnalistei fiind și Marcel Vela, ministrul de Interne.

Cristina Țopescu a murit fără ca cineva să știe ce s-a întâmplat cu jurnalista în ultimele trei săptămâni. Marcel Vela a precizat că jurnalista Cristina Țopescu nu avea urme de violență pe trup.

În ciuda acestui aspect, un verdict va putea fi dat în cursul zilei de azi, după autopsie, e precizarea făcută de Vela.

Demnitarul a fost sunat de șeful Poliției după ce oamenii legii au intervenit, duminică seară, în casa acesteia din Otopeni.

„Am fost anunțat de chestorul Vasilescu despre faptul că o vecină a anunțat la 112 suspiciunea ei cu privire la vecina Cristina, nu o mai văzuse pentru că mașina era nemișcată în fața casei. S-au mobilizat forțele din zonă, s-a intrat în casă și s-a realizat că este o tragedie și că nu mai este printre noi Cristina Țopescu”, a declarat Marcel Vela la RomâniaTV.

Cel mai probabil, cauza morții se va afla luni, după ce va fi realizată autopsia, a precizat Marcel Vela. „Este prea devreme să ne pronunțăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoție cerebrală. (…) La momentul în care vom avea concluziile, evident, că le vom comunica și opiniei publice”, a mai spus Vela.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în locuința din orașul Otopeni.