„Era total schimbat. Cred că aveam vreo 14 ani. Mama era pe hol, îl ruga pe tata să nu se ducă să îşi cumpere alcool pentru ca a băut destul. Stăteam cu bunica mea în camera şi ne era frica pentru ca întindea spre zona asta de a fi agresiv cu noi. Urla. Buşea cu picioarele în podea, trântea tot ce era în casa aia.

Iesişe din camera sa nervos să se duca la baie şi a trantit uşa, a dat draperia la o parte și mi-a zis: o vreau pe Cristina. Simţi când un tată te cheamă părinteşte și simți când este o altfel de chemare. Şi i-am zis că nu pot să vin şi bunica mea îmi era frică să nu o lovească”, a povestit, la Antena Stars, Cristina Kovacs.

Cristina a mers în camera tatălui său, dar nici prin cap nu i-a trecut ce avea el în gand. Iar când a ajuns acolo, acesta a început să facă gesturi  total inadecvate.

„Eram foarte speriată. Am zis că nu mai scap, nici bunică-mea nu mai scapă, niciuna dintre noi nu mai scăpam. Aici ne este sfarsitul. A venit bunica a bâtut la uşă si i-a zis am venit să o iau pe Cristina că e târziu. Abia atunci m-a lăsat şi am ieşit din camera plângând si tremurând”, a mai spus Cristina.