Evenimentul Zilei > Social > Cristina Herea a adus zâmbetul pe buzele copiilor din cadrul Asociației “Ana și copiii”
Cristina Herea a adus zâmbetul pe buzele copiilor din cadrul Asociației “Ana și copiii”

Cristina Herea a adus zâmbetul pe buzele copiilor din cadrul Asociației “Ana și copiii”

Vedeta de televiziune Cristina Herea a fost prezentă miercuri la activitatea iniţiată de Sun Plaza Shopping Center, în cadrul căreia recuzita evenimentului “Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”, organizat în luna septembrie în cadrul centrului comercial, a fost donată copiilor de la Asociaţia “Ana și copiii”.

Obiectele donate au fost păpuşi şi accesorii Barbie, dar şi piese de mobilier. Acțiunea de donație a avut drept scop sprijinirea activităților desfășurate de copiii defavorizați din cadrul Asociației “Ana și copiii”. Dacă toți cei mici s-au putut bucura de păpușile și mobilierul utilizat în cadrul evenimentului, acestea vor aduce de acum încolo zâmbete și fericire pe chipul prichindeilor de la Asociația “Ana și copiii”, precizează Sun Plaza Shopping Center, într-un comunicat de presă.

În cadrul eveniemntului desfăşurat miercuri, Cristina Herea a făcut o incursiune în istoria păpuşii Barbie, în timp ce copiii de la Asociaţia "Ana şi copiii" au fost reporteri speciali, care au transmis în direct ştiri despre păpuşa Barbie.

La eveniment au fost prezente mai multe vedete din showbiz-ul românesc: Eniko Georgescu, Giani Kiriță, Irina Maria Mohora, Sebastian Bodu.

Partener în cadrul evenimentului a fost www.biscuit.ro, care a oferit dulciuri invitaților și copiilor din cadrul Asociației “Ana și copiii”.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: