Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristian Zgabercea, autosuspendat pe durata procesului
Cristian Zgabercea, autosuspendat pe durata procesului

Cristian Zgabercea, autosuspendat pe durata procesului

Cristian Zgabercea solicita acordul presedintelui TVR pentru "suspendarea acordului individual de munca sub toate aspectele, invocand "motive personale".

Cristian Zgabercea, producător general al TVR, a ajuns la un acord cu Stelian Tănase, diectorul general al televiziunii pentru o decizie de autosuspendare pe durata procesului.

In solicitarea atasata cererii, Cristian Zgabercea precizeaza ca solicita acordul presedintelui TVR pentru "suspendarea acordului individual de munca sub toate aspectele (in ceea ce priveste atributiile de coordonare si calitatea de membru C.D.)" invocand "motive personale", fara insa a detalia. Solicitarea a fost aprobata de Stelian Tanase.

"Diferenţa la autosuspendare şi demisie constă în faptul că i se desface contractul de muncă dar poate reveni dacă este cazul după terminarea procesului”, a spus Stelian Tănase, directorul general al TVR pentru ReporterVirtual. Cristian Zgabercea şi Stelian Tănase au avut mai multe întâlniri săptămâna trecută în care au ajuns de comun acord în privinţa acestei soluţii. Tănase nu a dat nici un nume pentru funcţia de producător general.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: