Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristian Tudor Popescu, internat de urgență! Ce s-a întâmplat cu jurnalistul
Cristian Tudor Popescu, internat de urgență! Ce s-a întâmplat cu jurnalistul

Cristian Tudor Popescu, internat de urgență! Ce s-a întâmplat cu jurnalistul

Cristian Tudor Popescu, în vârstă de 62 de ani, a ajuns zilele trecute la spital, după ce i s-a făcut rău. Jurnalistul a povestit, pe contul personal de Facebook, cum a fost tratat de medici în timpul internării.

Cristian Tudor Popescu a povestit, pe Facebook, că a ajuns zilele trecute la spital „ca o arătare între maimuță și om. Adică nu mergeam chiar în patru labe, ci cocoșat pe o cârjă, cam la 60 de grade”.

Mi-au oblojit încrederea în oameni

Am intrat pe poarta spitalului Academic Ponderas Regina Maria ca o arătare între maimuță și om. Adică nu mergeam chiar în patru labe, ci cocoșat pe o cârjă, cam la 60 de grade. Aproape complet epuizat fizic și psihic de durere.
Am ieșit pe poarta aceluiași spital după 72 de ore, din nou homo erectus. Asta, mulțumită doctorilor: Mihai Cristescu, Adrian Săftoiu, Alina Constantin, Daniela Godoroja, unei doctorițe micuțe, drăguță și cu ochelari care mi-a stat la căpătâi când îmi era greu și pe care nu știu cum o cheamă, precum și întreg personalului ce m-a îngrijit cu omenie, în condiții de eficiență și igienă prezente în întreg așezământul.

Mi-au reparat organismul, dar mi-au oblojit și grav avariata mea încredere în oameni” , a scris CTP, pe Facebook.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: