Evenimentul Zilei > Social > Cristian Tudor Popescu, atac necruţător: „Băi, tineri…”
Cristian Tudor Popescu, atac necruţător: „Băi, tineri…”

Cristian Tudor Popescu, atac necruţător: „Băi, tineri…”

Cristian Tudor Popescu supărat pe tineri, le-a transmis un mesaj adresându-se cu „băi”, cerându-le să iasă la vot, dacă nu să facă o cerere să li se aducă urnă mobilă.

Jurnalistul îndeamnă tinerii să iasă la vot, să lase lenea

Cristian Tudor Popescu: „Băi, tineri din țara asta! M-am întors acum de la vot și vreau să vă spun ceva: Poți să fii cetățean al României, să te fi născut în România, să viețuiești în România, dacă nu te duci la vot, nu ești român! Poți să lași buletinul de vot alb, poți să-l anulezi, e dreptul tău. Sau poți să pui ștampila corect. Dar dacă nu pui nimic în urnă, tinere, nu ești român! Plouă și e cam frig afară, și ai sângele prea rece, te chinuie lenea, te toropește nepăsarea, fă o cerere de urnă mobilă, tinere, ca Ion Iliescu. Votul este întruchiparea supremă a libertății. Dacă nu vii astăzi, înseamnă că nu-ți trebuie libertatea, vrei la stăpân. Și cine are stăpân, nu e român!”, este comentariul jurnalistului pe social media.

Un comentator a reacţionat la postarea sa

„Procesul de vot de astăzi este marcat în cea mai mare măsură de exploatarea emoțiilor electoratului . Pe de o parte URA ( distrugem ciuma roșie ) mânuită de echipa PNL, iar pe de altă parte FRICA ( dacă ies ăștia ne duc în sapă de lemn ) mânuită de către echipa PSD. Vom vedea care dintre sentimente sunt mai puternice, dar indiferent de rezultat noi rămânem „tot ca proștii” ! Votul anulat voluntar este singura soluție”.