Cristian Preda: La Primăria Capitalei voi alege un independent. Pe Nicușor Dan

Cristian Preda: La Primăria Capitalei voi alege un independent. Pe Nicușor Dan

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anunțat, pe blog, că la Primaria Capitalei va alege un independent, pe Nicuşor Dan, iar în rest, la locale îi va susţine pe toţi candidaţii PDL. După acest anunț, acesta s-a întrebat dacă se situează în afara organizaţiei de Bucureşti.

"La scrutinul din 10 iunie, voi vota candidații PDL de la primaria de sector, de la consiliul local, ca și de la Consiliul General al Bucurestiului. Susțin, de asemenea, candidaturile PDL din toata țara. Doar la Primaria Capitalei voi alege un independent. E vorba despre Nicuşor Dan. Trei voturi pentru PDL și unul pentru un independent. Sunt oare astfel «în afara organizatiei», așa cum pare să sugereze Elena Udrea?", scrie Preda.

Nicuşor Dan, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, candidează independent la funcţia de Primar General al Capitalei.

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, a declarat, duminică, la Realitatea TV, că, din punctul său de vedere, Cristian Preda va fi exlus din PDL.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prigoană a spus că Preda a avut o atitudine incredibilă la adresa preşedintelui partidului, a Elenei Udrea şi a sa personal după desemnarea candidatului la Primăria Generală a Capitalei.